Καραμπόλα έξι αυτοκινήτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης -Ντελαπάρισαν αμάξια, υπάρχουν τραυματίες - iefimerida.gr

Καραμπόλα έξι αυτοκινήτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης -Ντελαπάρισαν αμάξια, υπάρχουν τραυματίες

Φωτογραφία: intimenews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυκλοφορικό κομφούζιο έχει προκληθεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ως αποτέλεσμα της καραμπόλας έξι οχημάτων που έγινε σήμερα το πρωί.

Απο νωρίς το πρωί ο καιρός είναι βροχερός στη συμπρωτεύουσα αποτέλεσμα την μεγαλύτερη ολισθηρότητα των δρόμων. Προβλήματα μάλιστα έχουν σημειωθεί τόσο στις περιφερειακές οδούς οσο και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Νωρίς το πρωί σημειώθηκε καραμπόλα έξι οχημάτων στην είσοδο της Βούλγαρη, όπου μάλιστα κάποια εξ αυτών έχουν ντελαπάρει. Σύμφωνα με πληροφορίες από το seleo.gr, υπάρχουν τραυματίες ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης ενώ άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και των αστυνομικών αρχών.

Στο σημείο του ατυχήματος η κίνηση διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία καθώς ανοιχτή μένει μόνο η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και η ουρά είναι πολύ μεγάλη.

Να σημειώσουμε, τέλος, πως στην οδό Βασιλίσσης Όλγας ο όγκος των οχημάτων είναι εξίσου μεγάλος εως αυτή την ώρα και οι ταχύτητες πολύ χαμηλές, ενώ το ίδιο ισχύει και για την οδό Τσιμισκή αλλά και για τον Περιφερειακό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη Ατύχημα Κυκλοφορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ