Τον ενημέρωσαν πως η πτήση του θα καθυστερήσει... 47 χρόνια -Η ανάρτηση που έγινε viral [εικόνες] - iefimerida.gr

Τον ενημέρωσαν πως η πτήση του θα καθυστερήσει... 47 χρόνια -Η ανάρτηση που έγινε viral [εικόνες]

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς θα σου φαινόταν αν περίμενες την πτήση σου και μάθαινες τυχαία πως θα υπάρξει καθυστέρηση... χρόνων;

Ο Τζέιμς Φλόντι από την Βρετανία σχεδίαζε να ταξιδέψει από την Νέα Ζηλανδία στη Βρετανία για να δει την οικογένειά του.

Έτσι θέλοντας να ενημερωθεί για τις ώρες άφιξης και αναχώρησης της συγκεκριμένης πτήσης, ο ίδιος χρησιμοποίησε την ιστοσελίδα Skyscanner που ενημερώνει διαρκώς on line του πελάτες αεροπορικών εταιρειών.

Τον ενημέρωσαν πως η πτήση του θα καθυστερήσει... 47 χρόνια -Η ανάρτηση που έγινε viral [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο ίδιος, λοιπόν, σάστισε μόλις είδε το πόσο έπρεπε να περιμένει, καθώς η οθόνη του κινητού του έδειχνε πως το αεροπλάνο θα έρθει σε 413.786 ώρες, δηλαδή 47 χρόνια.

Ο Τζέιμς, χωρίς να χάσει το χιούμορ του σχολίασε το γεγονός στα social media και έγινε φυσικά viral, γράφοντας «Γεια σου Skyscanner. Απλά αναρωτιέμαι τι θα μου προτείνατε να κάνω κατά τη διάρκεια της (ενδιάμεσης) στάσης των 47 ετών...».

Οι απαντήσεις που έλαβε μάλιστα ήταν πολύ επιτυχημένες με μία από αυτές να λέει: «Εάν δεν είστε φανατικός θαυμαστής της ταινίας The Terminal θα σας πρότεινα να περάσετε αυτά τα χρόνια εκτός (του χώρου) του αεροδρομίου. Ιδού μερικές προτάσεις...».

Για την ιστορία, η αεροπορική εταιρία απάντησε στον Βρετανό, λέγοντας του χιουμοριστικά πως έχει προμηθεύσει το αεροδρόμιο της Νέας Ζηλανδίας με ότι θα χρειαστεί τα επόμενα 47 χρόνια...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ viral αεροδρόμιο πτήση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ