Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: 50χρονος σκότωσε τη μητέρα του στη Μενεμένη - iefimerida.gr

Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: 50χρονος σκότωσε τη μητέρα του στη Μενεμένη

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας άνδρας περίπου 50 ετών, ο οποίος την Κυριακή το μεσημέρι φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Thestival, η γυναίκα, η οποία ήταν περίπου 80 ετών, δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από τον γιο της στην περιοχή της Μενεμένης και πέθανε.
O άνδρας κρατείται στη ΓΑΔΘ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την τραγωδία

«Συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., σήμερα (18-09-2016), 54χρονος ημεδαπός, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τη μητέρα του και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα της «ανθρωποκτονίας με πρόθεση» και «παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημβρινές ώρες της 18-09-216, σε διαμέρισμα, στην περιοχή της Μενεμένης, ο συλληφθείς, τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 83χρονη, σύνοικο, μητέρα του έπειτα από μεταξύ τους διαπληκτισμό.

Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε κ. Ιατροδικαστής, καθώς και ειδικό συνεργείο της Υ.Ε.Ε.Β.Ε.».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έγκλημα Μενεμένη Θεσσαλονίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ