Ξαφνική επίσκεψη Καμμένου στον Τσίπρα, το βράδυ του Σαββάτου - iefimerida.gr

Ξαφνική επίσκεψη Καμμένου στον Τσίπρα, το βράδυ του Σαββάτου

Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi/Τατιάνα Μπόλαρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Μέγαρο Μαξίμου για έκτακτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα μετέβη το απόγευμα του Σαββάτου ο υπουργός Αμυνας κ. Πάνος Καμμένος.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα της συνάντησης ήταν το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, χωρίς να γίνει γνωστό κάτι περαιτέρω και με τον ίδιο τον υπουργό Αμυνας να υποστηρίζει ότι η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό έχει σχέση με την επίσκεψη του τελευταίου στη Νέα Υόρκη και τις επαφές που θα έχει εκεί.

Ο υπουργός Άμυνας έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου με μηχανή μεγάλου κυβισμού, αμέσως μόλις αποχώρησε από το πρωθυπουργικό γραφείο ο κ. Στουρνάρας.

Την ίδια ώρα έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου και ο υφυπουργός Αμυνας κ. Βίτσας, ενώ στο πρωθυπουργικό γραφείο ήταν και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης.

Η συνάντηση τελείωσε λίγο μετά τις 8. Εξερχόμενος ο κ. Καμμένος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Ερωτηθείς για το γνωστό tweet για τον Καλογρίτσα έβαλε τα γέλια και αποχώρησε.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ ο κ. Καμμένος με ανάρτησή του στο Twitter είχε ασκήσει την «κριτική» του σχετικά με την υπόθεση Καλογρίτσα και την τηλεοπτική άδεια που εξασφάλισε ο τελευταίος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ