Γεννηματά: Η πρώτη φορά Αριστερά έδειξε ποιον θεωρεί εχθρό της, το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Γεννηματά: Η πρώτη φορά Αριστερά έδειξε ποιον θεωρεί εχθρό της, το ΠΑΣΟΚ

Φωτογραφία: Eurokinissi/Φανή Τρυψάνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στην ΕΡΤ εξαπέλυσε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter, η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η ΕΡΤ είχε κόψει την ομιλία της στη ΔΕΘ, με εντολή Μαξίμου, για να τηρηθεί η ώρα του δελτίου, ενώ δεν τήρησε την ίδια στάση και με την ομιλία του κ. Μητσοτάκη.

Το tweet της κ. Γεννηματά:

H κυβερνητική ΕΡΤ, με εντολή Μαξίμου, είχε κόψει την ομιλία μου στη ΔΕΘ, με πρόσχημα ότι έπρεπε να τηρηθεί η ώρα του δελτίου Σήμερα «θυσίασε» το δελτίο για να μεταδώσει την ομιλία του κ. Μητσοτάκη. Οι μάσκες έπεσαν. Ντροπή. #ΔΕΘ2016

H κυβερνητική ΕΡΤ, με εντολή Μαξίμου, είχε κόψει την ομιλία μου στη ΔΕΘ, με πρόσχημα ότι έπρεπε να τηρηθεί η ώρα του δελτίου (1/2) #ΔΕΘ2016

Σήμερα «θυσίασε» το δελτίο για να μεταδώσει την ομιλία του κ. Μητσοτάκη. Οι μάσκες έπεσαν. Ντροπή. (2/2) #ΔΕΘ2016

Στη συνέχεια ανακοίνωση εξέδωσε και το ΠΑΣΟΚ

Η «πρώτη φορά Αριστερά» έδειξε γι’ άλλη μια φορά το πρόσωπό της. Έδειξε ποιον θεωρεί κύριο αντίπαλο της και εχθρό της, το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη. H κυβερνητική ΕΡΤ, με εντολή του Μαξίμου, είχε κόψει την ομιλία της Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά στη ΔΕΘ, με πρόσχημα ότι έπρεπε να τηρηθεί η ώρα του δελτίου. Σήμερα «θυσίασε» το δελτίο για να μεταδώσει την ομιλία του κ. Μητσοτάκη. Οι μάσκες έπεσαν. Ντροπή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώφη Γεννηματά ΔΕΘ ΠΑΣΟΚ Twitter ΕΡΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ