Ελεύθερη η Σάσα Σταμάτη – Ο αστυνομικός ανακάλεσε τη μήνυση - iefimerida.gr

Ελεύθερη η Σάσα Σταμάτη – Ο αστυνομικός ανακάλεσε τη μήνυση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθερη αφέθηκε η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη καθώς ο ειδικός φρουρός ανακάλεσε την μήνυση και η ίδια του ζήτησε συγνώμη.

Το αυτόφωρο μονομελές στο οποίο οδηγήθηκε η πανελίστρια, δεν εκδίκασε την υπόθεση καθώς η δημοσιογράφος ζήτησε εγγράφως συγνώμη και ο αστυνομικός ανακάλεσε την μήνυσή του.

Ο ειδικός φρουρός, τον οποίο η Σάσα Σταμάτη είχε αποκαλέσει «μ@λ@κ@» επειδή της έκανε παρατήρηση να μην παρκάρει έξω από την Διεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά είπε στο δικαστήριο ότι αισθάνθηκε ντροπή για τη στολή που φοράει «Δεν έχει δικαίωμα να αποκαλεί έτσι έναν ένστολο. Η δουλειά μας απαιτεί σεβασμό».

Η Σάσα Σταμάτη υποστήριξε πως όχι μόνο δεν εξύβρισε τον αστυνομικό, αλλά αντιθέτως σέβεται τη δουλειά τους και ζήτησε συγγνώμη ενώπιον του δικαστηρίου για το συμβάν, τονίζοντας πως «πρόκειται για παρεξήγηση».

Ελεύθερη η Σάσα Σταμάτη – Ο αστυνομικός ανακάλεσε τη μήνυση | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάσα Σταμάτη ελεύθερη δίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ