«Εχασε προπόνηση λόγω... στύσης από το βιάγκρα» - iefimerida.gr

«Εχασε προπόνηση λόγω... στύσης από το βιάγκρα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Εμίλ Μπενζά ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο βελγικό ποδόσφαιρο.

Τελικά η καριέρα του γεννημένου στο Κονγκό δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη με αποτέλεσμα ο Βέλγος να είχε... ταβάνι την Μάντσεστερ Σίτι όπου έπαιξε 25 παιχνίδια και γυρνούσε εν συνεχεία σε διάφορες ομάδες της Ευρώπης.

Ομως ο Μπενζά είχε μια ιστορία που... έμεινε. Και αποκαλύφθηκε τώρα. Η αποκάλυψη προέρχεται από δηλώσεις του προπονητή του στην Πλίμουθ το 2008/09.

Ο Βέλγος είχε μείνει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι μετά από μία σεζόν και ο Πολ Στάροκ τον είχε υπογράψει στην Πλίμουθ τονίζοντας για τότε «Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι είχε αποζημιωθεί το προηγούμενο καλοκαίρι και είχε μαζέψει χιλιάδες λίρες σε μισθό, ενώ είχε θέσει και νέο ρεκόρ σε δικαιολογίες για τραυματισμούς».

Ακολούθως, ο Σκοτσέζος τεχνικός αποκάλυψε και ένα τέτοιο παράδειγμα «Νομίζω ότι η καλύτερη από τον Εμίλ ή τον συμβουλάτορά του -ένας Θεός ξέρει πόσο είχα χάσει την όρεξή μου να ζω, πόσο μάλλον να ακούω την γκρίνια του- ήρθε όταν έκανα τη συνηθισμένη ερώτηση: 'Έχει δει κανείς αυτόν τον Μπενζά; Μου είπαν, με πάσα σοβαρότητα, ότι ο Εμίλ είχε πάρει βιάγκρα την προηγούμενη νύχτα και είχε ακόμα στύση, με συνέπεια να μην είναι σε θέση να λάβει μέρος στην προπόνηση. Η δικαιολογία πέρασε στη σφαίρα του αστικού μύθου, ωστόσο ορκίζομαι ότι είναι αλήθεια. Ακόμα και στα στάνταρ του ποδοσφαιρικού σουρεαλισμού, αυτό το πράγμα φτάνει στην κορυφή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εμιλ μπενζα στύση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ