Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης Στουρνάρα-Τσίπρα το Σαββατοκύριακο - iefimerida.gr

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης Στουρνάρα-Τσίπρα το Σαββατοκύριακο

Φωτογραφία Αρχείου: Sooc/Μενέλαος Μυρίλλας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα ενδεχομένως να έχει μέσα στο Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σήμερα, Παρασκευή, στην Μπρατισλάβα για τη Σύνοδο των ηγετών της ΕΕ και σύμφωνα με πληροφορίες το τετ α τετ θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο, χωρίς να έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημέρα και η ώρα.

Σημειώνεται ότι το ραντεβού των δύο ανδρών θα γίνει στον απόηχο των όσων έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες: Μετά την απόρριψη από την ΤτΕ της διοίκησης της Attica Bank, την οποία πρότεινε το ΤΣΜΕΔΕ με τις «ευλογίες» του Μαξίμου, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια κυβερνητικών στελεχών -που εξαπέλυσαν άγρια επίθεση κατά του Γιάννη Στουρνάρα- αλλά και της «εφόδου» της Οικονομικής Αστυνομίας στα γραφεία της εταιρείας της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνας Νικολοπούλου, η οποία εξειδικεύεται σε θέματα υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι λίγη ώρα μετά την «έφοδο» στα γραφεία της κυρίας Στουρνάρα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του πρωθυπουργού και του διοικητή της ΤτΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ