Το προφίλ του αντιεξουσιαστή που ξυλοκόπησε τον διοικητή της Τροχαίας -Ζει σε κοινόβια και είναι γνωστός στην ΕΛ.ΑΣ. - iefimerida.gr

Το προφίλ του αντιεξουσιαστή που ξυλοκόπησε τον διοικητή της Τροχαίας -Ζει σε κοινόβια και είναι γνωστός στην ΕΛ.ΑΣ.

Φωτογραφία: Eurokinissi/Χρήστος Μπόνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αντιεξουσιαστή που δεν έχει μόνιμη κατοικία, καταλήγουν οι Έρευνες της Ασφάλειας, για τον εντοπισμό του ατόμου που ξυλοκόπησε τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, στο κέντρο της Αθήνας.

Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής, καθώς δεν έχει καταστεί δυνατός -παρά τις έρευνες- ο εντοπισμός του.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι αν καταφέρουν να τον προσαγάγουν τότε μόνο θα είναι σίγουροι αν πρόκειται πράγματι για το άτομο που επιτέθηκε πισώπλατα στον κ. Διαμαντόπουλο.

Πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου» αναφέρουν ότι έχουν γίνει έρευνες στο πατρικό του σπίτι και σε ακόμα μία οικία του περιβάλλοντός του αλλά παρ’ όλα αυτά ο ύποπτος παραμένει εξαφανισμένος. Όπως προκύπτει από τις έρευνες, το συγκεκριμένο άτομο τα τελευταία χρόνια δεν έχει κάποια μόνιμη κατοικία.

Πρόκειται για αντιεξουσιαστή, ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία για επεισόδια και συνηθίζει να ζει σε κοινόβιους χώρους. Οι αστυνομικοί μπορούν να τον ταυτοποιήσουν μόνο οπτικά από υλικό που έχουν συλλέξει από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας. Η εικόνα του προσώπου του δράστη δεν είναι καθαρή αλλά, όπως λένε οι αρμόδιοι αξιωματικοί, είναι δυνατόν να γίνει ταυτοποίηση.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ