Το υπουργείο Εργασίας διαψεύδει το φρένο των θεσμών στο «πάγωμα» οφειλών - iefimerida.gr

Το υπουργείο Εργασίας διαψεύδει το φρένο των θεσμών στο «πάγωμα» οφειλών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας διαψεύδει δημοσιεύματα που θέλουν τους εκπροσώπους των θεσμών να «φρενάρουν» ή και να απορρίπτουν τις κυβερνητικές προτάσεις για το «πάγωμα» των ασφαλιστικών εισφορών.

Συγκεκριμένα το υπουργείο Εργασίας αναφέρει: Σημερινά ρεπορτάζ που παρουσιάζουν τους εκπροσώπους των θεσμών να «φρενάρουν» ή και να απορρίπτουν τις κυβερνητικές προτάσεις για το «πάγωμα» των ασφαλιστικών εισφορών από 1/1/2017 είναι απολύτως ανακριβή. Τα εν λόγω μέτρα, μάλιστα, προκειμένου να εξασφαλίσουν σφαιρικότερη και αποτελεσματικότερη προστασία, θα συνδυασθούν με την αναδιάρθρωση του ιδιωτικού χρέους των πολυοφειλετών σε ασφαλιστικά ταμεία. Η σχετική διαπραγμάτευση με τους θεσμούς συμφωνήθηκε ότι θα συνεχισθεί την επόμενη εβδομάδα με τηλεδιασκέψεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ