Μικρός Μπεν: Ερευνούν το σενάριο να τον συνέθλιψε εκσκαφέας στην Κω - iefimerida.gr

Μικρός Μπεν: Ερευνούν το σενάριο να τον συνέθλιψε εκσκαφέας στην Κω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oι αστυνομικοί που διενεργούν τις έρευνες για τον μικρό Μπεν έχουν ζητήσει από τη μητέρα του να προετοιμαστεί για το χειρότερο, καθώς το σενάριο να είναι νεκρός φαίνεται να είναι πιο πιθανό από οποιοδήποτε άλλο.

Οι Βρετανοί ερευνητές που βρίσκονται στο νησί της Κω, όπου το αγόρι εξαφανίστηκε όταν ήταν μόλις 21 μηνών, πιστεύουν ότι καταπλακώθηκε από έναν εκσκαφέα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο και να θαφτεί κάτω από χώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η Daily Mirror, εγκληματολογικές ομάδες φέρονται να έχουν ξεκινήσει ανασκαφές σε δύο σημεία κοντά στην περιοχή που ο μικρός Μπεν εθεάθη για τελευταία φορά ενώ έπαιζε δίπλα στο σπίτι των παππούδων του.

Η τελευταία αυτή εξέλιξη ήρθε μετά τη μαρτυρία ενός φίλου ενός οδηγού εκσκαφέα, του Κωνταντίνου Μπάρκα, ο οποίος δήλωσε ότι εκείνος μπορεί να είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του παιδιού έπειτα από ατύχημα που συνέβη.

Μέχρι σήμερα πάντως έχουν ανακύψει μία σειρά από σενάρια γύρω από την εξαφάνιση του παιδιού, παρόλες τις θεωρίες όμως η μητέρα του εδώ και 25 χρόνια πίστευε ότι θα επανενωθεί μαζί του. Ωστόσο οι τελευταίες δηλώσεις της στη Daily Mirror δείχνουν ότι αυτό το ενδεχόμενο δεν είναι μάλλον πιθανό. «Αυτό που έπρεπε να μου πουν ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν ποτέ να μου πουν. Πιστεύουν ότι ο Μπεν μπορεί να είναι νεκρός και θαμμένος. Δεν ψάχνουν πλέον για ένα εξαφανισμένο άτομο. Πώς το αντιμετωπίζω αυτό; Το ένστικτο της μητέρας μού έλεγε πάντα ότι ήταν ζωντανός. Τι θα συμβεί αν έκανα λάθος όλο αυτό το διάστημα;», λέει η Κέρι Νίνταμ.

Όσον αφορά στον άνθρωπο που φέρεται να ευθύνεται για το θάνατο του Μπεν, τον Κωνσταντίνο Μπάρκα, η εφημερίδα αναφέρει ότι πέθανε από καρκίνο στο στομάχι τον περασμένο χρόνο, πριν οι αστυνομικοί φτάσουν στο νησί για νέες έρευνες. Ο οδηγός του εκσκαφέα φέρεται να βοηθούσε να καθαριστεί η γη για έναν κατασκευαστή της περιοχής όταν συνέβη το δυστύχημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μικρός Μπεν εκσκαφέας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ