Παραολυμπιακοί Αγώνες: Δεύτερο μετάλλιο για τον Πολυχρονίδη - iefimerida.gr

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Δεύτερο μετάλλιο για τον Πολυχρονίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δεύτερο μετάλλιό στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο εξασφάλισε ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης στα μπότσια και συνολικά το 12ο της Ελλάδας.

Ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας την τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών αγώνων, στα ημιτελικά του ατομικού BC3 στο μπότσια, επικράτησε 4-1 του Κορεάτη Χαν Σου Κιμ και εξασφάλισε θέση στον τελικό, μαζί και ένα μετάλλιο.

Στον αυριανό τελικό ο Πολυχρονίδης θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το χρυσό Παραολυμπιακό του μετάλλιο, μετά από εκείνο που είχε κατακτήσει το 2012 στο ομαδικό. Θυμίζουμε ότι ο Πολυχρονίδης, έχει ήδη κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα ζευγάρια BC3 μαζί με τους Άννα Ντέντα και Νίκο Πανανό.

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τον Σεΐτη στον τελικό των 400 μέτρων. 5 ακόμη τελικοί για την κολύμβηση, ενώ στο ομαδικό της ξιφασκίας διεκδικούμε το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στην Πολωνία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ