Ομολογία Τόσκα: Μην περιμένετε θαύματα για το «άβατο» των Εξαρχείων - iefimerida.gr

Ομολογία Τόσκα: Μην περιμένετε θαύματα για το «άβατο» των Εξαρχείων

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Να μην περιμένει κανείς θαύματα στην αντιμετώπιση του άβατου των Εξαρχείων» ζήτησε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

«Αν περιμένετε θαύματα, όμως, λυπάμαι, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο τη στιγμή που τόσα χρόνια “κουκουλώνονταν” τα προβλήματα, σπρώχνονταν κάτω από το “χαλί” των Εξαρχείων τα προβλήματα όλης της πόλης, προκειμένου να ξεμπερδεύουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις από την αντιμετώπιση των προβλημάτων», είπε απαντώντας σε σχετική αναφορά που έκανε ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσων Φωτήλας στη Βουλή.

Μάλιστα, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι επί 25 χρόνια δεν είχε γίνει καμιά επιχείρηση στη συγκεκριμένη περιοχή. «Εμείς τολμήσαμε αστυνομική επιχείρηση οργανωμένη, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν τα κεφάλια της αλβανικής μαφίας των ναρκωτικών στην περιοχή. Κανένας δεν το είχε τολμήσει και κανένας δεν είχε πετύχει κάτι τέτοιο. Είχε γίνει κάτι άλλο, η είσοδος των ΜΑΤ με τις κάμερες προ-τοποθετημένες για δημιουργία εντυπώσεων, η οποία μετά από δυο ώρες ή την επόμενη ημέρα δεν είχε καμιά αξία. Τέτοιες επιχειρήσεις εντυπωσιασμού είναι μακριά από την αντίληψή μας. Στην αντίληψή μας είναι επιχειρήσεις με ρεαλισμό, με επιδιώξεις, με σωστή οργάνωση, με σωστό σχεδιασμό, με σωστούς στόχους και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει», τόνισε.

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσων Φωτήλας πάντως κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, επιστράτευσε ισχυρή δόση ειρωνείας αναφορικά με την πολιτική της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού Νίκου Τόσκα, καταλογίζοντάς τους ανοχή σε φαινόμενα ανομίας και υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η παραβατικότητα έχει αυξηθεί κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. «Από τη μια δεν ενοχλούμε το “άβατο” των Εξαρχείων αλλά από την άλλη “κλείνουμε” την Ηρώδου Αττικού. Ακόμη και οι ενώσεις των αστυνομικών εκφράζουν σοβαρές ανησυχίες για τη στάση της κυβέρνησης για “ήπια διαχείριση” της παραβατικότητας”, ανέφερε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τόσκας εξάρχεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ