H Σαρλότ Γκένσμπουγκ ως «Νυμφομανής» στη νέα ταινία του Λαρς Φον Τρίερ - iefimerida.gr

H Σαρλότ Γκένσμπουγκ ως «Νυμφομανής» στη νέα ταινία του Λαρς Φον Τρίερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμος να προκαλέσει ξανά κοινό και κριτικούς εμφανίζεται ο ανατρεπτικός σκηνοθέτης Λαρς Φον Τρίερ ο οποίος ετοιμάζει μια νέα ταινία με τον τίτλο «Νυμφομανής».
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η Σαρλότ Γκένσμπουργκ έχει επιλεχθεί για να ερμηνεύσει τον απαιτητικό ρόλο της πρωταγωνίστριας που ανακαλύπτει σταδιακά την σεξουαλικότητά της από την παιδική της ηλικία μέχρι τα 50 της χρόνια, μέσα από μία σπονδυλωτή ταινία με οκτώ κεφάλαια.
Ο Τρίερ αρνείται τον χαρακτηρισμό «πορνό»» και περιγράφει το νέο του κινηματογραφικό πρότζεκτ ως «μια φιλοσοφική δομή με πολύ σεξ» και παράλληλα έχει πει πως σκοπεύει να κυκλοφορήσει δύο εκδοχές της νέας του ταινίας μια για το πιο mainstream κοινό και μια πιο... hardcore η οποία εικάζεται ότι θα απεικονίζει κανονικά την σεξουαλική πράξη και κυρίως την διείσδυση.
Θυμίζουμε ότι η επιλογή της Γκένσμπουργκ για τον ρόλο δεν είναι τυχαία αφού η ηθοποιός έχει συνεργαστεί με τον γνωστό σκηνοθέτη τόσο στον «Αντίχριστο» όσο και στην πιο πρόσφατη ταινία του Τρίερ το Melancholia

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ