Επιτελείο Τραμπ για την υγεία του: Ξέρει ότι πρέπει να χάσει μερικά κιλά -Πόσο ζυγίζει - iefimerida.gr

Επιτελείο Τραμπ για την υγεία του: Ξέρει ότι πρέπει να χάσει μερικά κιλά -Πόσο ζυγίζει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τραμπ, 70, γνωρίζει ότι θα μπορούσε να χάσει μερικά κιλά, αλλά κατά τ' άλλα είναι απόλυτα υγιής, είπε η σύμβουλος της προεκλογικής του εκστρατείας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς στο τηλεοπτικό κανάλι MSNBC χθες, αφού ο υποψήφιος βιντεοσκόπησε μέρος μιας ιατρικής εκπομπής (Dr. Oz Show) στη Νέα Υόρκη που θα προβληθεί σήμερα.

Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών αποκάλυψε ότι έχει ύψος 1,82 και ζυγίζει 107,5 κιλά, αν και αναφορές νωρίτερα, κατά τους new york times, υποστήριζαν ότι ζυγίζει 121 κιλά.

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, όπως και η αντίπαλός του Χίλαρι Κλίντον, προχώρησαν χθες στη δημοσιοποίηση στοιχείων για την υγεία τους, έπειτα από το επεισόδιο που συνέβη στη δεύτερη σε εκδήλωση για την 11η Σεπτεμβρίου.

Τον Δεκέμβριο του 2015 το γραφείο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ είχε δημοσιεύσει μια επιστολή του προσωπικού του ιατρού, ο οποίος χαρακτήριζε την υγεία του "εκπληκτικά εξαιρετική", χωρίς να παραθέτει λεπτομέρειες.

Το γραφείο του Τραμπ έχει δηλώσει ότι θα δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία του υποψήφιου στο άμεσο μέλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ. ΥΓΕΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ