Αλλοι 200 ιστότοποι στη «μαύρη λίστα» της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων - iefimerida.gr

Αλλοι 200 ιστότοποι στη «μαύρη λίστα» της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγαλώνει η «μαύρη λίστα» των ιστότοπων της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, καθώς πλέον περιλαμβνάνει 847.

Η Επιτροπή ανακοίνωσε ότι στη λίστα προστέθηκαν 200 ακόμη ιστότοποι, καθώς από τις έρευνες που έγιναν τον Αύγουστο διαπιστώθηκε ότι παρείχαν μη αδειοδοτημένες υπηρεσίες τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου στην Ελλάδα, κατά παράβαση των διατάξεων, ενώ 8 δεν παρείχαν τέτοιες υπηρεσίες.

Σε όλους τους ιστοτόπους που είναι εγγεγραμμένοι στη Blacklist, όπως σημειώνει η ανακοίνωση, επιβάλλεται απαγόρευση πρόσβασης από ελληνική IP, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Οι δε πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου, διακόπτουν άμεσα, με τη γνωστοποίηση της Blacklist, την πρόσβαση σε όλους τους ιστοτόπους/ονόματα χώρου που έχουν εγγραφεί στον κατάλογο.

Παράλληλα, η ΕΕΕΠ καλεί τους πολίτες να μην διστάζουν να καταγγείλουν φαινόμενα παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου ή όταν διαπιστώνει ότι συγκεκριμένοι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου δεν έχουν διακόψει την πρόσβαση από ελληνική IP σε εγγεγραμμένο στην Blacklist ιστότοπο.

Τέλος, συνιστά στους παίκτες τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου, να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά την επιλογή των ιστοτόπων, στα παίγνια των οποίων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΕΕΠ μαύρη λίστα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ