Σκότωσε την έγκυο σύντροφό του και το 3χρονο κοριτσάκι της επειδή ζήλευε - iefimerida.gr

Σκότωσε την έγκυο σύντροφό του και το 3χρονο κοριτσάκι της επειδή ζήλευε

Πάφος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικές συνέπειες είχε η παθολογική ζήλεια ενός Κύπριου, ο οποίος φαίνεται να δολοφόνησε την 24χρονη σύντροφό του, η οποία ήταν έγκυος στον τέταρτο μήνα, αλλά και το τρίχρονο κοριτσάκι της.

Η 24χρονη Μολδαβή, Τζούλια Οπόροκ, που ήταν στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη θαλάσσια περιοχή Γεροσκήπου, κοντά στην Πάφο. Πυροβολήθηκε στο πρόσωπο, στον θώρακα και στην κοιλιακή χώρα.

Μιάμιση ώρα αργότερα, και σε απόσταση μόλις 50 μέτρων, βρέθηκε νεκρό και το τρίχρονο κοριτσάκι της.

Τόσο η μητέρα της όσο και ο 29χρονος Κύπριος σύντροφός της, δήλωσαν την εξαφάνισή της Τζούλιας Όποροκ και του μικρού κοριτσιού της, εχθές τα ξημερώματα.

Η Μολδαβή είχε μία κόρη από προηγούμενο γάμο, με έναν ομογενή από τον Πόντο, ο οποίος όμως την είχε εγκαταλείψει για να μετακομίσει στην Κρήτη. Έκτοτε η άτυχη Τζούλια έμενε με τον 29χρονο Κύπριο.

Η σύλληψη του συντρόφου της έγινε ύστερα από σωρεία αντιφάσεων, στις οποίες υπέπεσε κατά την ανάκριση του από την Αστυνομία. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο Πάφου για να ζητηθεί η προσωποκράτησή του.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας είπε ότι είναι πλήρης η κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας σε μία προσπάθεια να συλλέξουν χρήσιμες μαρτυρίες και να οδηγηθούμε στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Οι νεκροτομές που θα διενεργηθούν σήμερα στις δύο σορούς αναμένεται να διαφωτίσουν για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος προέβαλε ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται ενώ τέθηκε υπό 8ήμερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ