Μαργαρίτης: Χρειάζεται νέος κομματικός φορέας για τη Κεντροαριστερά - iefimerida.gr

Μαργαρίτης: Χρειάζεται νέος κομματικός φορέας για τη Κεντροαριστερά

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα ηττηθεί όχι μόνο για την αποτυχία της στην οικονομική πολιτική, αλλά και για τα φαινόμενα αλαζονείας, για τον διχαστικό λόγο, για το νέο πελατειακό σύστημα».

Σε αυτόν τον σχολιασμό προέβη το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Θόδωρος Μαργαρίτης, μιλώντας στην ΕΡΑ. «Ορισμένοι υπουργοί δεν έχουν καμία σχέση με τις αξίες της Αριστεράς. Η Αριστερά του ΕΑΜ, της ΕΔΑ, του αντιδικτατορικού αγώνα, αγωνιζόταν για να ενώνει το λαό, όχι για να τον χωρίζει, να καλλιεργεί το μίσος και το διχασμό» πρόσθεσε.

Σχετικά με τις εξελίξεις στη Κεντροαριστερά, το στέλεχος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε ότι χρειάζεται «ψυχανάλυση» για να ξεπεράσει την αυτό-αναφορικότητα που κυριαρχεί και για να πετύχει η ανασυγκρότηση της η πιο κρίσιμη προϋπόθεση είναι μία: «Η Δημοκρατική Συμπαράταξη πρέπει να μετασχηματιστεί στον μαζικό και ισχυρό πόλο της κεντροαριστεράς, ξεπερνώντας οτιδήποτε θυμίζει παρελθόν. Να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΗΜΑΡ μαργαριτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ