Κόμησσα Βανέσσα Pomponi: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι γλαστρομαϊντανός [εικόνες] - iefimerida.gr

Κόμησσα Βανέσσα Pomponi: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι γλαστρομαϊντανός [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωστή Κύπρια βαθύπλουτη και κοσμική προσωπικότητα Βανέσσα Πομπόνη δεν δίστασε με ανάρτησή της στο Facebook να τα πει έξω από τα δόντια, χαρακτηρίζοντας τον Δημήτρη Αλεξάνδρου γλαστρομαϊντανό…

Κόμησσα Βανέσσα Pomponi: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι γλαστρομαϊντανός [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ασ σημειωθεί ότι ο πιο περιζήτητος Έλληνας μοντέλο, Δημήτρης Αλεξάνδρου, απαρτίζει την κριτική επιτροπή για τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Star Κύπρου, τα οποία προβάλλονται από το Mega Κύπρου.

Η κόμησσα Βανέσσα Pomponi είναι ίσως η πλουσιότερη Κύπρια στον κόσμο. Ζει μια ζωή σαν παραμύθι και είναι παρούσα σε όλα τα χλιδάτα πάρτι σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν αυτά διοργανώνονται. Ο χαρακτήρας της; Είναι παρορμητική, πολύ δυναμική και της αρέσει να δείχνει τα πλούτη της.

Κόμησσα Βανέσσα Pomponi: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι γλαστρομαϊντανός [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Βανέσσα Pomponi λέγεται ότι κινεί τα νήματα της κυπριακής υψηλής κοινωνίας και έχει συνήθειες που δεν απέχουν πολύ από τις χλιδάτες οικογένειες του Μπέβερλι Χιλς ή της ρωσικής αριστοκρατίας.

Κόμησσα Βανέσσα Pomponi: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι γλαστρομαϊντανός [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Βανέσσα είναι παντρεμένη με τον Ιταλό κόμη Πάολο Pomponi -και κατά συνέπεια είναι κοντέσα- γόνο μιας οικογένειας που το δέντρο της φτάνει στους Καίσαρες της Ρώμης Numa Pompilius. Ζουν στην απόλυτη χλιδή τόσο στο «παλάτι» στη Λεμεσό όσο και στο Monte Carlo σε μια βίλα 35.000.000!

Κόμησσα Βανέσσα Pomponi: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι γλαστρομαϊντανός [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Κόμησσα Βανέσσα Pomponi: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι γλαστρομαϊντανός [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Η ίδια αρέσκεται να την αποκαλούν κοντέσα και έτσι υπογράφει στον προσωπικό της λογαριασμό και στην αλληλογραφία της.
Μετακινείται με αυτοκίνητα από την πανάκριβη συλλογή της και χρησιμοποιεί προσωπικό σοφέρ. Όσο για τα φετίχ της; Τα γλυκά στα οποία δεν μπορεί να αντισταθεί, τα κεριά που φτιάχνουν ατμόσφαιρα, τα διαμάντια πολλών καρατίων, τα πανάκριβα αυτοκίνητα, στις HERMES και CHANEL τσάντες… αλλα και στα λιονταράκια της… τα γιότ και τα πανάκριβα αυτοκινητάκια της».

Κόμησσα Βανέσσα Pomponi: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι γλαστρομαϊντανός [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κόμησσα Pomponi αλεξανδρου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ