Διάψευση μέσω... δικηγόρου για τον χωρισμό Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια [εικόνες] - iefimerida.gr

Διάψευση μέσω... δικηγόρου για τον χωρισμό Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια [εικόνες]

Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα φωτογραφικό στιγμιότυπο έρχεται να διαψεύσει τις φήμες που θέλουν τον διάσημο τραγουδιστή να μην είναι πια μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που τον τελευταίο καιρό ανέφεραν πως και οι δύο από κοινού αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους για να συνεχίσουν τη ζωή τους. Ωστόσο, δύο αναρτήσεις της δικηγόρου του καλλιτέχνη ήρθαν να τα διαψεύσουν.

Ο κύπριος τραγουδιστής είχε πριν από δύο ημέρες συναυλία στο Άλσος της Νέας Σμύρνης και ανάμεσα στο κοινό εκτός από την δικηγόρο τους ήταν φυσικά και η Ζέτα Μακρυπούλια προκειμένου να απολαύσει τον αγαπημένο της.

Η δικηγόρος πόσταρε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία με τον καλλιτέχνη στο καμαρίνι του, αλλά και μια φωτογραφία με την αγαπημένη του Ζέτα που βρισκόταν εκεί για να παρακολουθήσει τη συναυλία.

Να σημειώσουμε, ότι ήταν η πρώτη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά την αθωωτική απόφαση για το σκάνδαλο φοροδιαφυγής που κατηγορούνταν. Η δικηγόρος του, Ευαγγελία Μάντζου, υπήρξε ισχυρό στήριγμα όλο αυτό τον καιρό για τον διάσημο τραγουδιστή και είχε αναλάβει να φέρει εις πέρας την υπόθεση του Κύπριου καλλιτέχνη.

Διάψευση μέσω... δικηγόρου για τον χωρισμό Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ