Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Τα πρώτα γενέθλια μετά το τροχαίο [εικόνα] - iefimerida.gr

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Τα πρώτα γενέθλια μετά το τροχαίο [εικόνα]

Φωτογραφία: facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη πριν από μερικούς μήνες θυμήθηκε την ημέρα των γενεθλίων της η παρουσιάστρια της ΕΡΤ Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Η δημοσιογράφος ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μια ανάρτηση για να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φέτος γιορτάζω τα γενέθλια μου και δέχομαι τις ευχές σας επειδή φορούσα ζώνη ασφάλειας».

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για τις υπέροχες ευχές σας! Έχουν ξεχωριστή θέση, για μένα, τα φετινά γενέθλια γιατί τα ζω μετά το φρικτό τροχαίο που είχα προ μηνών και σώθηκα. Φέτος γιορτάζω τα γενέθλια μου και δέχομαι τις ευχές σας επειδή φορούσα ζώνη ασφάλειας. Για μένα αν μέσω αυτής της ανάρτησης και των ευχών σας, σκεφτείτε για ακόμη μια φορά, ότι η ζώνη σώζει ζωές και πως δεν υπάρχει τίποτα εξίσου σημαντικό όταν οδηγείτε από το να φοράτε ζώνη ασφαλείας ακόμη στην πιο μικρή διαδρομή ως το περίπτερο, θα είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να μου κάνετε. Σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά και σας εύχομαι πάνω απ όλα υγεία και κάθε όνειρο σας να βγει αληθινό!».

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Τα πρώτα γενέθλια μετά το τροχαίο [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ