Πέθανε και άφησε πίσω του 60 πλαστικές κούκλες με τεράστιο στήθος [εικόνες] - iefimerida.gr

Πέθανε και άφησε πίσω του 60 πλαστικές κούκλες με τεράστιο στήθος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάικ Μάρτιν, από το Γουισκόνσιν των Ηνωμένων Πολιτειών πέρασε πολλά χρόνια από τη ζωή του να αγοράζει πλαστικές κούκλες και έφτασε να κάνει μια απίστευτη συλλογή.

Εμμονη ιδέα του ήταν οι πληθωρικές κούκλες και κατόρθωσε να αγοράσει 60 τέτοιες, τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής του. Είχαν όλες ένα κοινό σημείο: τεράστιο στήθος.

Πέθανε και άφησε πίσω του 60 πλαστικές κούκλες με τεράστιο στήθος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πέθανε και άφησε πίσω του 60 πλαστικές κούκλες με τεράστιο στήθος [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ο Μάικ Μάρτιν όταν τις αγόραζε δεν μπορούσε να βρει πραγματικά το μέγεθος που ήθελε. Ετσι λοιπόν, «μαστόρευε» και φούσκωνε τις πλαστικές κούκλες του και μεγάλωνε σημαντικά το στήθος τους. Τις έντυνε, μάλιστα, σαν να ήταν έτοιμες να βγουν σε κάποια επίσημη δεξίωση. Ο ίδιος τις αποκαλούσε «glamour girls».

Πέθανε και άφησε πίσω του 60 πλαστικές κούκλες με τεράστιο στήθος [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Πέθανε και άφησε πίσω του 60 πλαστικές κούκλες με τεράστιο στήθος [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Ο Μάικ Μάρτιν πέθανε τον περασμένο Ιούλιο, σε ηλικία 88 ετών και οι πλαστικές κούκλες πέρασαν στην κόρη του, Lisa Erspamer, η οποία δημοσιοποίησε το γεγονός και έστειλε φωτό στα ΜΜΕ την περασμένη Παρασκευή.
Μιλώντας στο περιοδικό Milwaukee Journal Sentinel η Lisa δήλωσε: «Οταν τις βλέπει κανείς αντιλαμβάνεται ότι ήταν φαν του τεράστιου στήθους, το ελάχιστο που μπορείς να πεις. Η μητέρα μου ανεχόταν απλώς αυτή την κατάσταση. Αλλά ήταν κάτι που δεν της άρεσε».

Πέθανε και άφησε πίσω του 60 πλαστικές κούκλες με τεράστιο στήθος [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Πέθανε και άφησε πίσω του 60 πλαστικές κούκλες με τεράστιο στήθος [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Πέθανε και άφησε πίσω του 60 πλαστικές κούκλες με τεράστιο στήθος [εικόνες] | iefimerida.gr 6


Ο Μάικ Μάρτιν είχε δώσει, μάλιστα, και ονόματα σε καθεμιά από τις κούκλες του: Sheena, Taffy, Jada και Amber είναι μερικά από τα ονόματα.
Πλέον οι κούκλες έχουν βγει σε δημοπρασία και οι τιμές ξεκινούν από 100 δολάρια. Η Lisa δήλωσε πως ελπίζει ότι θα πάνε σε κάποιον που εκτιμά τέτοιου είδους τέχνη.
Ο Μάικ ήταν συνταξιούχος ηλεκτρολόγος όταν άρχισε την παράξενη συλλογή του. «Δούλευε» πάνω τους ως τη στιγμή που έπαθε Αλτσχάιμερ και πέθανε δύο χρόνια αργότερα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ