Electra Metropolis: Ενα ολοκαίνουριο ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης - iefimerida.gr

Electra Metropolis: Ενα ολοκαίνουριο ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης

ww
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκαίνουριο και φιλόξενο, το “Electra Metropolis” στη καρδιά της πόλης, είναι το ιδανικό ξενοδοχείο, είτε βρίσκεστε στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους είτε για διακοπές.

Με ένα περιβάλλον μοντέρνας αισθητικής και διαθέτοντας 216 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες, ένα μοναδικό αίθριο στο κέντρο του ξενοδοχείου και ένα εξαιρετικό Roof Garden με θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, τοu “Electra Metropolis”, προσφέρει εξατομικευμένη διαμονή με μια σύγχρονη προσέγγιση της Ελληνικής φιλοξενίας, βασισμένη στις αξίες των Electra Hotels & Resorts.

Electra Metropolis: Ενα ολοκαίνουριο ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης | iefimerida.gr 0

Τα μοντέρνα δωμάτια, η εκλεπτυσμένη διακόσμηση και οι προσεκτικά επιλεγμένες λεπτoμερειες, κανουν τη δθιαμονη, αξεχαστη εμπειρια.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν αυτόνομο κλιματισμό, 40’’ Samsung Smart LED τηλεοράσεις, παράθυρα με διπλά τζάμια, απευθείας τηλεφωνικές γραμμές στο δωμάτιο και το μπάνιο, ξύλινα πατώματα, προϊόντα Korres στο μπάνιο, δωρεάν σύνδεση Wi-Fi σε όλους τους χώρους, mini bar, σεσουάρ μαλλιών, χρηματοκιβώτιο και μεγεθυντικό καθρέφτη στα μπάνια.

Επιπλέον, όλες οι σουίτες έχουν μαγευτική θέα στην Ακρόπολη, λευκά μαρμάρινα μπάνια, ξύλινο πάτωμα, καφετιέρα και 48’’ Samsung Smart LED τηλεόραση.

Απολαύστε το πρωινό, το βραδινό σας ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ με μοναδική θέα την Ακρόπολη και όλη την Αθήνα, στο «Metropolis Roof Garden» και το «M bar» στο 10ο όροφο.

Electra Metropolis: Ενα ολοκαίνουριο ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης | iefimerida.gr 1

Φωτογραφία από τα εγκαίνια του ξενοδοχείου την περασμένη εβδομάδα, παρουσία του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

Electra Metropolis: Ενα ολοκαίνουριο ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης | iefimerida.gr 2

Φωτογραφία από χθες, με τους πρώτους πελάτες στο soft opening του Electra Metropolis

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Electra Metropolis ξενοδοχείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ