Μεγάλος διαγωνισμός του iefimerida -Κερδίστε ένα couple's massage 60 λεπτών για δύο άτομα στο «The Margi Spa» - iefimerida.gr

Μεγάλος διαγωνισμός του iefimerida -Κερδίστε ένα couple's massage 60 λεπτών για δύο άτομα στο «The Margi Spa»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το iefimerida.gr προσφέρει στους αναγνώστες του εντελώς δωρεάν ένα couple's massage 60 λεπτών για δύο άτομα στο The Margi Spa.

Ο χώρος του ολοκαίνουργιου Τhe Margi Spa είναι εμπνευσμένος από τη The Margi Farm και την αγάπη μας στη φύση. Αυτός ο χώρος χαλάρωσης, προσφέρει αποκλειστικές θεραπείες και προϊόντα spa που αναζωογονούν το δέρμα και χαρίζουν μία αίσθηση ευεξίας στο σώμα, το νου και την ψυχή.

Μεγάλος διαγωνισμός του iefimerida -Κερδίστε ένα couple's massage 60 λεπτών για δύο άτομα στο «The Margi Spa» | iefimerida.gr 0

Ένα αληθινό καταφύγιο ευεξίας, το The Margi Spa, διαθέτει ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο για θεραπείες δίπλα στην πισίνα και δύο εσωτερικά δωμάτια θεραπειών, σχεδιασμένα να προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση. Από αυτά, το ένα διατίθεται για θεραπείες 2 ατόμων ταυτόχρονα. Επίσης το The Margi Spa διαθέτει σάουνα και χαμάμ.

Συνδυάζοντας τα φυσικά προϊόντα με δύο από τους αρχαιότερους πολιτισμούς – τον αρχαίο ελληνικό και ασιατικό – δημιουργήσαμε έναν συνδυασμό εξειδικευμένων θεραπειών στο the Margi Spa οι επισκέπτες απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Μεγάλος διαγωνισμός του iefimerida -Κερδίστε ένα couple's massage 60 λεπτών για δύο άτομα στο «The Margi Spa» | iefimerida.gr 1

Οι εξειδικευμένες θεραπείες του spa, η ειδικά διαμορφωμένη fitness suite, οι επιλογές φαγητού με αγνά υλικά από τη Φάρμα μας, οι χάρτες με διαδρομές για τρέξιμο που βρίσκονται στα δωμάτια καθώς και οι θεραπείες μασάζ στο δωμάτιο προσφέρουν τον υγιεινό τρόπο ζωής που αναζητείτε και χρειάζεστε.

Για λάβετε μέρος στην κλήρωση για το couple's massage 60 λεπτών στο The Margi Spa θα πρέπει να συμπληρώσετε στη φόρμα συμμετοχής το ονοματεπώνυμό σας, το email και το τηλέφωνό σας.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και η κλήρωση για τον τυχερό θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 16:00.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαγωνισμός iefimerida couple's massage
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ