Σταθάκης: Μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν κλείσει τα προαπαιτούμενα - iefimerida.gr

Σταθάκης: Μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν κλείσει τα προαπαιτούμενα

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη μεταφορά ΔΕΚΟ στο Νέο Ταμείο αναφέρθηκε ο Γ. Σταθάκης, τονίζοντας ότι αυτό δε σημαίνει ότι θα αποδυναμωθεί η θέση του υπουργείου, καθώς η κυβέρνηση είναι αυτή που θα ασκεί την πολιτική.

«Είναι επίμαχο θέμα η διοίκηση του Υπερταμείου και θα περιμένουμε να γίνει συνολικά η διαπραγμάτευση για όλη τη σύνθεση, όχι μόνο τον πρόεδρο», συμπλήρωσε.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο κ. Σταθάκης εκτίμησε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν κλείσει τα προαπαιτούμενα, οι αλλαγές στις διοικήσεις των τραπεζών θα γίνουν άμεσα, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το τρίτο τρίμηνο θα συνεχίσει η θετική πορεία της οικονομίας.

«Σε δωδεκάμηνη βάση, Ιούνιος 2016 με Ιούνιο 2017, η οικονομία εκτιμάται ότι θα αυξηθεί κατά 2,7%», τόνισε.

Για τις τηλεοπτικές άδειες υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θέσπισε όρους και κανόνες και ρύθμισε το τηλεοπτικό τοπίο κάτι που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και δεκαετίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ