Μπιλ Κλίντον: Η Χίλαρι είναι μια χαρά -Απλά όταν αφυδατώνεται καταρρέει - iefimerida.gr

Μπιλ Κλίντον: Η Χίλαρι είναι μια χαρά -Απλά όταν αφυδατώνεται καταρρέει

Φωτογραφία: CBS NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είναι καλά» διαβεβαίωσε σε συνέντευξή του ο Μπιλ Κλίντον για την σύζυγό του Χίλαρι, μετά την κατάρρευσή της σε εκδήλωση για την 11η Σεπτεμβρίου.

«Ηταν καλύτερα χθές το βράδυ, πριν πέσει για ύπνο. Είχε μια καλή νύχτα και είναι καλά», τόνισε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος στο CBS News.

«Λαμβάνουμε, όπως φαντάζεστε, emails, μηνύματα και τηλεφωνήματα. Μία φίλη μας μας τηλεφώνησε και μας άφησε μήνυμα που έλεγε πως ο άνδρας της νοσηλεύτηκε με πνευμονία. Είναι ίωση που υπάρχει εκεί έξω και πολλοί από το προσωπικό της έχουν πάρει αναρρωτική. Αλλά η Χίλαρι είναι μια χαρά. Είχε απλά αφυδατωθεί, χθές», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το εάν η λιποθυμία μπορεί να είναι σημάδι κάποιας πιο σοβαρής ασθένειας, ο Μπιλ Κλίντον ανέφερε πως δεν πιστεύει ότι μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο.

«Λοιπόν αν είναι θα είναι μυστήριο και για μένα και για τους ιατρούς της, επειδή σε πολλές περιπτώσεις κατά τα τελευταία χρόνια, της συμβαίνει το ίδιο, όταν αφυδατώνεται», δήλωσε.

Οπως υποστήριξε, η Χίλαρι είχε δύο πολύ «σκληρές» ημέρες στην προεκλογική της εκστρατεία, μέχρι και την 11η Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, ο Μπιλ Κλίντον δήλωσε «ευτυχής» που η σύζυγός του και υποψήφια των Δημοκρατικών πήρε ρεπό έστω και για μία ημέρα.

«Χάρηκα για την απόφασή της να ακυρώσει την ημέρα της εκστρατείας της, για να ξεκουραστεί», είπε.

Μπιλ Κλίντον: Είναι μια χαρά η Χίλαρι, το παθαίνει όταν αφυδατώνεται

Από την άλλη πλευρά ο σύζυγος της Χίλαρι Κλίντον, Μπιλ, σε συνέντευξή του έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι η υποψήφια των Δημοκρατικών είναι μια χαρά. «Ηταν καλύτερα χθές το βράδυ, πριν πέσει για ύπνο. Είχε μια καλή νύχτα και είναι καλά», τόνισε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος στο CBS News.Ερωτηθείς για το εάν η λιποθυμία μπορεί να είναι σημάδι κάποιας πιο σοβαρής ασθένειας, ο Μπιλ Κλίντον ανέφερε πως δεν πιστεύει ότι μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο.

«Λοιπόν αν είναι θα είναι μυστήριο και για μένα και για τους ιατρούς της, επειδή σε πολλές περιπτώσεις κατά τα τελευταία χρόνια, της συμβαίνει το ίδιο, όταν αφυδατώνεται», δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ