Πώς είναι να ζεις με πολυκυστικές ωοθήκες -Blogger ξυρίζεται και λέει την ιστορία της [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς είναι να ζεις με πολυκυστικές ωοθήκες -Blogger ξυρίζεται και λέει την ιστορία της [εικόνες]

Φωτογραφία: Facebook @fightagainstfat
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τίνα-Μαρί Μπέζνεκ, μέσα από το blog της Fight against Fat, μοιράζεται εικόνες, στις οποίες απεικονίζεται να ξυρίζεται στο πρόσωπο. Σκοπός της είναι να δείξει πως ζει με τον σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών.

Αυτό που θέλει να κάνει είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με το σύνδρομο. Οπως λέει, ξέρει πως έχει υπερβολική τριχοφυΐα στο πρόσωπο, οπότε δεν χρειάζεται να την κοιτάνε περίεργα ή να την κρίνουν, δίχως να σκεφτούν.

«Οταν βλέπετε κάποιον, που είναι υπέρβαρος, έχει αραιά μαλλιά ή κοιτάτε μια γυναίκα που έχει τρίχες στο πρόσωπο, μην την κρίνετε. Ποτέ δεν ξέρετε τι περνά. Δεν ξέρετε την ιστορία του», τονίζει.

«Είμαι μία από τις γυναίκες, που αγωνίζονται καθημερινά. Μπορεί να είμαι τριχωτή σαν άντρας, αλλά είμαι ακόμα βασίλισσα», προσθέτει.

Το ποστ της έχει πάνω 7.400 αντιδράσεις και 2.500 κοινοποιήσεις.

Δεκάδες γυναίκες, που έχουν και αυτές πολυκυστικές ωοθήκες, σχολίασαν κάτω από την ανάρτηση της Τίνα-Μαρί, γράφοντας τη δική τους ιστορία.

«Δυστυχώς, εγώ έχω τριχόπτωση, η οποία μπορεί να οφείλεται με το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών. Είναι τόσο ταπεινωτικό, ειδικά όταν οι άλλοι μου λένε πως μείνω καραφλή», σημειώνει μία χρήστης.

«Εγώ δεν έχω έντονη τριχοφυΐα, αλλά η αδελφή μου έχει πάρα πολύ. Μην αφήνετε τις τρίχες του προσώπου σας, να σας κάνουν να αισθάνεστε κάτι λιγότερο από εκπληκτικές και όμορφες. Είναι τόσο γενναίου, που μοιράστηκες την ιστορία σου», λέει μία άλλη.

Σύμφωνα με τον NHS, αν και είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ακριβώς πόσες γυναίκες έχουν σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, είναι σίγουρο πως επηρεάζει περίπου 1 στις 5 γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τις μισές να μην έχουν κανένα σύμπτωμα.

#coffeeislife

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tina-marie Beznec (@fightagainst.fat) στις Αύγ 27, 2016, 11:54μμ PDT

Τίνα-Μαρί Μπέζνεκ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πολυκυστικές ωοθήκες bloggel ιστορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ