Sold out η Λεωφόρος για το ματς με τον Αγιαξ - iefimerida.gr

Sold out η Λεωφόρος για το ματς με τον Αγιαξ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κόσμος του ΠΑΟ «διψά» για μεγάλα ευρωπαϊκά ματς και τρανό παράδειγμα είναι το sold out για το ματς της Πέμπτης με τον Αγιαξ στην Λεωφόρο, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Τα εισιτήρια για το ματς της Πέμπτης απέναντι στον Άγιαξ εξαντλήθηκαν, με το «τριφύλλι» να αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα το sold out μέσα στη μέρα. Όπως είναι λογικό, η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη και θα βράζει, αφού η ευρωπαϊκή επιστροφή «ζεσταίνει» τους φίλους του Παναθηναϊκού, που δείχνουν τρομερά αισιόδοξοι για την νέα σεζόν, από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας.

Στον Παναθηναϊκό έλεγαν ότι θέλουν να μπουν οι πρώτες σουίτες στη Λεωφόρο πριν το ματς με τον Άγιαξ, κάτι που θεωρείται πλέον γεγονός. Μάλιστα οι εργασίες στην ιστορική έδρα των «πρασίνων» συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, ενώ όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Σπύρος Βλάχος, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Άγιαξ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ