Βίασαν ομαδικά δύο Ινδές επειδή έφαγαν βοδινό [εικόνα] - iefimerida.gr

Βίασαν ομαδικά δύο Ινδές επειδή έφαγαν βοδινό [εικόνα]

Φωτογραφία: NDTV
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυο γυναίκες μια 20χρονη και η 14χρονη ξαδέλφη της ισχυρίζονται πως βιάστηκαν ομαδικά επειδή έφαγαν βοδινό κρέας.

«Ρώτησαν αν φάγαμε βοδινό κρέας. Απαντήσαμε πως όχι αλλά αυτοί επέμεναν πως το κάναμε» αποκάλυψε μια από τα θύματα μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Νέο Δελχί όπως αναφέρει η εφημερίδα Tribune. «Στη συνέχεια μας είπαν πως θα μας βλάψουν επειδή φάγαμε κρέας προειδοποιώντας μας πως άμα τους καταδώσουμε το μόνο που θα πετύχουμε θα είναι η ντροπή».

Η κακοποίηση των γυναικών έγινε στις 24 Αυγούστου στην πόλη Mewat ενώ τη ζωή τους έχασαν στο ίδιο περιστατικό ο θείος και η θεία των κοριτσιών οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου από τους τέσσερις άνδρες.

Οι δράστες συνελήφθησαν και κατηγορούνται για καταπάτηση, φόνο και βιασμό.

«Το βασικό κίνητρο τους φαίνεται πως ήταν ο βιασμός,» δήλωσε ο ξάδελφος των θυμάτων NDTV. «Οι τέσσερις συλληφθέντες που είναι γνωστοί στο χωριό για τα προβλήματα που δημιουργούν εθεάθησαν το πρωινό πριν την επίθεση να πίνουν» πρόσθεσε.

Βίασαν ομαδικά δύο Ινδές επειδή έφαγαν βοδινό [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βιασμός ινδία φόνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ