Η στιγμή που η Χίλαρι Κλίντον καταρρέει δημόσια, σαν πάνινη κούκλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που η Χίλαρι Κλίντον καταρρέει δημόσια, σαν πάνινη κούκλα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υποψήφια των Δημοκρατικών αναγκάστηκε να εγκαταλείψει άρον άρον την εκδήλωση για την 11η Σεπτεμβρίου, στην Νέα Υόρκη, την Κυριακή, μετά από ένα «ιατρικό επεισόδιο» που οφειλόταν σε αφυδάτωση, σύμφωνα με τους συνεργάτες της.

Πρόκειται για μια συγκλονιστική στιγμή που θα στοιχίσει πολιτικά στην προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον και την οποία θα εκμεταλλευθούν δεόντως οι αντίπαλοί της, οι οποίοι φωνάζουν εδώ και μήνες ότι η υποψήφια έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Η σκηνή σόκαρε την Αμερική: Η Χίλαρι, μετά από 1,5 ώρα παρουσίας στην εκδήλωση μνήμης για την τρομοκρατική επίθεση του 2001, μέσα στον ήλιο, αποσύρεται αιφνιδίως από το συγκεντρωμένο πλήθος και πλησιάζει προς ένα τζηπ, μαζί με τους συνεργάτες και σωματοφύλακές της. Στέκεται όρθια με δυσκολία, τα πόδια της δεν την κρατούν, ακόμη και υποβασταζόμενη δείχνει έτοιμη να σωριαστεί σαν μια πάνινη κούκλα. Σκοντάφτει τη στιγμή που ανεβαίνει στο τζιπ, αλλά οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών κάνουν τείχος γύρω της για να αποτρέψουν τα φλας των φωτογράφων.
«Πρόκειται για μια εξαιρετικά εντυπωσιακή εικόνα να βλέπει κάποιος την υποψήφια να λυγίζει σε αυτό το σημείο μπροστά στον κόσμο», έγραψαν τα αμερικανικά μέσα.

Η Χίλαρι αποσύρθηκε στο διαμέρισμα της κόρης της Τσέλσι, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο Ground Zero. Ξαναβγήκε από εκεί το μεσημέρι, γεμάτη χαμόγελα και χαιρέτισε εγκάρδια τους παριστάμενους δημοσιογράφους και το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί. Ο γιατρός της διέγνωσε ότι πάσχει από πνευμονία.

Η στιγμή που η Χίλαρι Κλίντον καταρρέει δημόσια, σαν πάνινη κούκλα [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Η στιγμή που η Χίλαρι Κλίντον καταρρέει δημόσια, σαν πάνινη κούκλα [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ωστόσο η υποψήφια ακύρωσε την προεκλογική της επίσκεψη στην Καλιφόρνια, η οποία ήταν προγραμματισμένη για Δευτέρα και Τρίτη. Οι γιατροί της δεν ανέφεραν αν πρόκειται να μεταβεί την Τετάρτη στη Νεβάσα, όπου θα παρευρισκόταν σε δείπνα συγκέντρωσης χρημάτων.
Αυτό το νέο «ιατρικό επεισόδιο» ρίχνει νερό στον μύλο του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος υποστηρίζει εδώ και μήνες ότι η Χίλαρι Κλίντον υποφέρει από ιατρικά προβλήματα που κρατούνται μυστικά αλλά την καθιστούν ανίκανη να αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ.
Αυτή η σοκαριστική εικόνα ήρθε λίγες ώρες μετά την σοβαρή γκάφα της Χίλαρι, η οποία δήλωσε ότι «οι μισοί ψηφοφόροι του Τραμπ είναι αξιοθρήνητοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίλαρι καταρρέει πάνινη κούκλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ