Εναέριες εικόνες-σοκ από την καμένη Θάσο -Επί τόπου ο Τσίπρας [βίντεο] - iefimerida.gr

Εναέριες εικόνες-σοκ από την καμένη Θάσο -Επί τόπου ο Τσίπρας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα η Θάσος φλέγεται.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν μάχη με την πύρινη λαίλαπα που έχει μετατρέψει σε στάχτη χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης και σπίτια.

Ένα νέο βίντεο, που αναρτήθηκε στο YouΤube από το κανάλι ENACHANNEL GREECE, απεικονίζει τη βιβλική καταστροφή που έχει υποστεί η ευρύτερη περιοχή.

Στα μέτωπα επιχειρούν περισσότεροι από 250 πυροσβέστες με 73 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν 7 καναντέρ, 2 πετζετέλ και 6 ελικόπτερα. Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας κήρυξε το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, τονίζοντας ότι στην περιοχή επιχειρεί το σύνολο των εναέριων δυνάμεων της χώρας. Μάλιστα, έκανε λόγο για «πρωτόγνωρη συγκέντρωση μέσων» δασοπυρόσβεσης.

Στη Θάσο με ελικόπτερο Σινούκ ο Αλέξης Τσίπρας
Με Σινούκ της Πολεμικής Αεροπορίας που προσγειώθηκε λίγο πριν τις 11:00 στη Θάσο έφτασε στο νησί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής. Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο δήμαρχος Θάσου, Κώστας Χατζηεμμανουήλ, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πορεία του έργου κατάσβεσης της πυρκαγιάς.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θάσος πυρκαγιά καμένες εκτάσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ