Θεοδωράκης σε Γεννηματά: Aς μη φοβόμαστε τις καρέκλες μας, πάμε σε κοινή συνέντευξη Τύπου - iefimerida.gr

Θεοδωράκης σε Γεννηματά: Aς μη φοβόμαστε τις καρέκλες μας, πάμε σε κοινή συνέντευξη Τύπου

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φωφη Γεννηματά, πρότεινε ξανά ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι ο καθένας πρέπει να παρουσιάσει το σχέδιο του, με σκοπό να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη δημιουργία ενός κινήματος.

«Καλώ την κυρία Γεννηματά σε κοινή συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη εβδομάδα – μετά δηλαδή τη ΔΕΘ- να απαντήσουμε ανοιχτά σε όλα αυτά που απασχολούν την παράταξη και κυρίως στην Ελλάδα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο κ. Θεοδωράκης αναφέρει:

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Κάποιοι θέλουν διαδικασίες ελέγχου από τα πάνω. Να ορίσουμε ένα πολιτικό όργανο, να ορίσουμε ένα συνέδριο, να ορίσουμε τις πολιτικές αποφάσεις. Παζάρια παρασκήνιο, διευθετήσεις, μέσα σε κομματικά δωμάτια. Εμείς λέμε, οι πολίτες – και όχι οι αρχηγοί, τα επιτελεία τους και οι μηχανισμοί – να καθορίσουν το μέλλον αυτού του χώρου. Δεν είναι ιδιοκτησία ούτε του ΠΑΣΟΚ, ούτε του Ποταμιού. Ναι, και κάποιοι θα κάνουν ένα βήμα πίσω και ναι κάποιοι άλλοι θα βγουν μπροστά, Αλλά όλα αυτά με την ψήφο των πολιτών, όχι με διαπραγμάτευσης. Ας μην φοβόμαστε τόσο για τις καρέκλες μας. Και δεν μιλάω μόνο για τους αρχηγούς. Καλώ λοιπόν ξανά την κυρία Γεννηματά σε κοινή συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη εβδομάδα – μετά δηλαδή τη ΔΕΘ- να απαντήσουμε ανοιχτά σε όλα αυτά που απασχολούν την παράταξη και κυρίως στην Ελλάδα.

Να παρουσιάσει ο κάθε ένας το σχέδιο του και να ξεκινήσουμε έτσι τις διαδικασίας για τη δημιουργία ενός νέου Κινήματος με εκλογή αρχηγού από την κοινωνία και αμέσως μετά με ένα ανοιχτό συνέδριο. Ιδού η Ρόδος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ