Ο Ερντογάν «κέρδισε» τους αναγνώστες του ΤΙΜΕ αφήνοντας πίσω τον Μέσι! - iefimerida.gr

Ο Ερντογάν «κέρδισε» τους αναγνώστες του ΤΙΜΕ αφήνοντας πίσω τον Μέσι!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To περιοδικό ΤΙΜΕ ανακοίνωσε πως στην ψηφοφορία για τα πρόσωπα της χρονιάς και ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ο «απόλυτος κυρίαρχος» ξεπερνώντας κατά πενήντα χιλιάδες ψήφους τον Λιονέλ Μέσι. Την τρίτη θέση απέσπασε το κίνημα Occupy Wall Street.

Στην ψηφοφορία του περιοδικού ο Τούρκος πρωθυπουργός έλαβε 122,928 ψήφους, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον άσο της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι με 74.412 ψήφους.

Στην τρίτη θέση είναι το 99%, το σύνολο των πολιτών που υφίσταται τα αποτελέσματα της υπερσυσσώρευσης του πλούτου από το 1% των ανθρώπων, όπως υποστηρίζει το κίνημα Occupy Wall Street.

Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνη που ψήφισαν «Οχι» στο να αναδειχθεί ο Ερντογάν ως προσωπικοτητα της χρονιάς. Περισσότεροι από 180.000 ψηφοφόροι ψήφισαν αρνητικά και η διαφορά των αρνητικών ψήφων ήταν μεγαλύτερη από των θετικών.

Το περιοδικό Time επισημαίνει ότι υπήρξε συντονισμένη καμπάνια από τουρκικές ιστοσελίδες για να κατακτήσει ο Ερντογάν την πρωτιά.

Η τελική επιλογή της συντακτικής ομάδας του περιοδικού αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ