«Εφυγε» σε τροχαίο δυστύχημα ο δημοσιογράφος Λάμπρος Χαβέλας - iefimerida.gr

«Εφυγε» σε τροχαίο δυστύχημα ο δημοσιογράφος Λάμπρος Χαβέλας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το iefimerida.gr και ο δημοσιογραφικός κόσμος θρηνούν για τον αδόκητο χαμό του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα, ο οποίος έχασε σήμερα το μεσημέρι τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, οδηγός οχήματος έκανε απότομο ελιγμό σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισίας και συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 40χρονος δημοσιογράφος, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Ο 45χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Ο Λάμπρος Χαβέλας, εκτός από το iefimerida, είχε επίσης εργαστεί στον ΑΝΤ1, στο Star και τον τελευταίο καιρό στο κανάλι «Ε», για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Εφυγε» σε τροχαίο δυστύχημα ο δημοσιογράφος Λάμπρος Χαβέλας | iefimerida.gr 0

ΝΔ: Ξεχώρισε για το ήθος του

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την απώλεια του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Βαθιά θλίψη προκαλεί η αδόκητη απώλεια του συναδέλφου Λάμπρου Χαβέλα.

Ιδιαίτερα αγαπητός στην δημοσιογραφική οικογένεια, ξεχώρισε για το ήθος, την επαγγελματική του ευσυνειδησία αλλά και για την εργατικότητά του.

Εκφράζουμε στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

«Εφυγε» σε τροχαίο δυστύχημα ο δημοσιογράφος Λάμπρος Χαβέλας | iefimerida.gr 1

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Λάμπρου Χαβέλα, ο οποίος χάθηκε πρόωρα κι ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία. Το νήμα της ζωής του κόπηκε σήμερα στις 12.30 μ.μ., σε τροχαίο δυστύχημα στο Ψυχικό, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε τη μοτοσυκλέτα του δημοσιογράφου σε παράδρομο της Λεωφ. Κηφισίας και τραυμάτισε θανάσιμα τον συνάδελφο και πατέρα ενός ανήλικου παιδιού.
Ο Λάμπρος Χαβέλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών του σπουδών, φοίτησε στη σχολή δημοσιογραφίας του «ΑΝΤΕΝΝΑ» και σε έτερη ιδιωτική επαγγελματική σχολή. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1996 στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του «ΑΝΤΕΝΝΑ», σε πολύ γνωστές και δημοφιλείς εκπομπές και ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ αλλά και με το ρεπορτάζ αυτοκινήτου. Μετέπειτα, συνέχισε την καριέρα του στον Τ/Σ «STAR CHANNEL», καθώς και σε διάφορες ιστοσελίδες, ενώ η τελευταία του συνεργασία ήταν με τον Τ/Σ «EPSILON TV». Μιλούσε Αγγλικά και Γερμανικά.
Aγαπητός σε όλους μας, ο Λάμπρος Χαβέλας άφησε στη σύντομη ζωή του τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους τους συναδέλφους του. Μαχητικός και δραστήριος, ένας «δημοσιογράφος του δρόμου», γεμάτος ενέργεια και ζήλο για το επάγγελμά του, «έφυγε» από τη ζωή, χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει τα σχέδιά του.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά έναν άξιο, ευγενή συνάδελφο, που υπηρέτησε με ευπρέπεια και πάθος τη δημοσιογραφία.

«Εφυγε» σε τροχαίο δυστύχημα ο δημοσιογράφος Λάμπρος Χαβέλας | iefimerida.gr 2

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρόωρος χαμός του μας γεμίζει με θλίψη

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόωρος χαμός σε τροχαίο δυστύχημα του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα μας γεμίζει με θλίψη.

Η διαδρομή του Λ. Χαβέλα στον χώρο της δημοσιογραφίας χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, ήθος και πάθος για τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους του.

Συλλυπητήρια και από την Όλγα Γεροβασίλη

«Ο άδικος χαμός του Λάμπρου Χαβέλα, ενός νέου ανθρώπου και αξιόλογου δημοσιογράφου, μας γεμίζει όλους θλίψη», αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε ανάρτησή της στο Twitter και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στους οικείους και τους συναδέλφους του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θάνατος δημοσιογράφος δυστύχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ