Τσίπρας: Η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή δεν έχει σχέση με τη σημερινή - iefimerida.gr

Τσίπρας: Η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή δεν έχει σχέση με τη σημερινή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή δεν έχει σχέση με τη σημερινή, είπε ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ και υπερασπίστηκε τον πρώην πρωθυπουργό.

Μάλιστα, τόνισε ότι εκείνη η Νέα Δημοκρατία ήταν προσανατολισμένη στο Κέντρο, ενώ σήμερα έχει αντιπρόεδρο τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ο Καραμανλής ήταν πρωθυπουργός σε μια άλλη περίοδο για τη χώρα, όταν είχε μπροστά της Ολυμπιακούς Αγώνες και είχε μπροστά της εξαιρετικά θετικούς ορίζοντες και τον έχει κρίνει ο λαός και η ιστορία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Οσο για τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «έχασε την ευκαιρία να αποδείξει ότι θέλει να φέρει το νέο και να υπερβεί το όνομά του. Αλλά αποδεικνύει ότι είναι ότι ακριβώς αυτό σηματοδοτεί. Η συνέχεια μιας οικογένειας που βρίσκεται στην πολιτική ζωή του τόπου για πάνω από 70 χρόνια». Σημείωσε, δε, ότι «συμπεριφέρθηκε ως υπερασπιστής του διαπλεκόμενου συστήματος, το οποίο καταδίκασε ο ελληνικός λαός τρεις φορές».

Πάντως, ο πρωθυπουργός δεν απέκλεισε να μπορέσει σε ορισμένα θέματα να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ