Ποτάμι για Γεροβασίλη: Επόμενο βήμα το υπ. Αλήθειας και ο κυβερνητικός κομισάριος στις δημοσιογραφικές συσκέψεις - iefimerida.gr

Ποτάμι για Γεροβασίλη: Επόμενο βήμα το υπ. Αλήθειας και ο κυβερνητικός κομισάριος στις δημοσιογραφικές συσκέψεις

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως μνημείο αυταρχικής νοοτροπίας χαρακτήρισε το Ποτάμι τις δηλώσεις της Ολγας Γεροβασίλη, για το γεγονός ότι τα ιδιωτικά κανάλια δεν διέκοψαν το πρόγραμμά τους για να καλύψουν τις δηλώσεις στη Σύνοδο του Νότου.

«Οι δημόσιες υποδείξεις της κυβερνητικής εκπροσώπου στους τηλεοπτικούς σταθμούς για τον τρόπο κάλυψης μιας είδησης αποτελεί μνημείο αυταρχικής νοοτροπίας. Tα κυβερνητικά στελέχη είναι τόσο εμποτισμένα με αυτή τη νοοτροπία ώστε δεν τους περνάει καν από το μυαλό ότι έτσι παραβιάζουν κάθε αρχή ελευθεροτυπίας, ότι η ιεράρχηση των θεμάτων είναι υπόθεση των δημοσιογράφων και οι επιλογές τους κρίνονται και αξιολογούνται καθημερινά από τους πολίτες», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

«Το επόμενο βήμα θα είναι η ίδρυση Υπουργείου Αλήθειας και η παρουσία κυβερνητικού κομισάριου στις συσκέψεις που θα ορίζει τη σειρά και τον τρόπο παρουσίασης των θεμάτων», επισημαίνει ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι Όλγα Γεροβασίλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ