Τραγωδία στην Καλλιθέα -Ειδικός φρουρός σκότωσε Ελληνα ομογενή γείτονά του - iefimerida.gr

Τραγωδία στην Καλλιθέα -Ειδικός φρουρός σκότωσε Ελληνα ομογενή γείτονά του

Φωτογραφία: Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγική κατάληξη είχε ο διαπληκτισμός ειδικού φρουρού εκτός υπηρεσίας με ομογενή από το Καζακστάν, με τον τελευταίο να καταλήγει νεκρός για ασήμαντη αφορμή.

Το τραγικό περιστατικό έγινε σε πολυκατοικία στην Καλλιθέα στην οδό Ιφιγενείας 21.

Αφορμή, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, ήταν η επιμονή του θύματος να βάζει τη μουσική σε αυξημένη ένταση. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, οι δυο άνδρες είχαν διαπληκτιστεί την προηγούμενη εβδομάδα.

Η κατάσταση ενοχλούσε τον 33χρονο ειδικός φρουρός, ο οποίος μετά από τσακωμό του με το θύμα το απόγευμα της Παρασκευής, επέστρεψε στο διαμέρισμά του, πήρε το περίστροφό του και δολοφόνησε τον γείτονά του.

Ο νεκρός είναι 33 ετών και είναι Έλληνας υπήκοος, αλλά έχει γεννηθεί στο Καζακστάν. Οι αστυνομικοί, που έφθασαν στο σημείο, πέρασαν χειροπέδες στον ειδικό φρουρό, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε, αλλά δεν μπορούσε να δώσει εξηγήσεις για τον λόγο, για τον οποίο είχε το όπλο στα χέρια του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομικός αλλοδαπός δολοφονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ