Κανονικά το Ολυμπιακός-Βέροια, αναβλήθηκαν τα ματς του Κυπέλλου - iefimerida.gr

Κανονικά το Ολυμπιακός-Βέροια, αναβλήθηκαν τα ματς του Κυπέλλου

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αγώνας Ολυμπιακός-Βέροια για την πρεμιέρα της Super League (Κυριακή, 20:30) θα πραγματοποιηθεί κανονικά, παρά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην εκδώσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην ομάδα της Ημαθίας.

Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα με 15 ομάδες είναι υπαρκτό. Και αυτό γιατί εάν, τελικά, δεν αλλάξει η απόφαση της ΕΕΑ και η Βέροια δεν πάρει πιστοποιητικό, τότε, κάθε αγωνιστική μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος, θα έχει ένα ματς λιγότερο, με τον αντίπαλο της ομάδας της Ημαθίας να παίρνει ρεπό.

Παράλληλα, για άλλη μέρα και σε διαφορετική έδρα θα γίνουν τα ματς της α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ΟΦΗ-Αχαρναϊκός και Παναιγιάλειος-Σπάρτη.

Το γεγονός ότι τόσο στο «Γεντί Κουλέ» όσο και στο Αίγιο δεν υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, τη στιγμή που θεωρείται απαραίτητη η ύπαρξή του, είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή των εν λόγω αναμετρήσεων.

Η ΕΠΟ, πλέον, βρίσκεται σε αναζήτηση λύσης και μία εξ αυτών είναι να γίνουν τα παιχνίδια σε άλλα γήπεδα την προσεχή Τετάρτη (14/9) και οι ρεβάνς να μετατεθούν είτε για το Σάββατο 17, είτε για την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Βέροια Super League Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ