Θεσσαλονίκη: Πορεία των εργαζομένων στα νοσοκομεία με άλογα, κάρα και μαύρα μπαλόνια [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Πορεία των εργαζομένων στα νοσοκομεία με άλογα, κάρα και μαύρα μπαλόνια [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Thestival.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πορεία σωτηρίας του Εθνικού Συστήματος Υγείας», πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη σήμερα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Οι υγειονομικοί της ΠΟΕΔΗΝ, ξεκίνησαν από το «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο με κατεύθυνση προς τα Νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ, «Γ. Γεννηματάς» και «Άγιος Δημήτριος», μέσω Εγνατίας και θα καταλήξουν στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Θεσσαλονίκη: Πορεία των εργαζομένων στα νοσοκομεία με άλογα, κάρα και μαύρα μπαλόνια [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Όπως είναι φυσικό, την παράσταση έκλεψαν τα άλογα και τα κάρα που επιστρατεύτηκαν για την διαμαρτυρία, αλλά και τα μπαλόνια με τα γεμάτα φαντασία συνθήματα. Χαρακτηριστικά, τρία από αυτά ανέφεραν: "Μαυρογιαλούρος, Θα, θα, θα...", "Το παλικάρι της φακής. Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω" και "Υπουργός απουσίας, ο Πολάκης ξέρει".

Θεσσαλονίκη: Πορεία των εργαζομένων στα νοσοκομεία με άλογα, κάρα και μαύρα μπαλόνια [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, τόνισε:

«Βρισκόμαστε παραμονή των εγκαινίων της ΔΕΘ, όπου ο πρωθυπουργός πριν δύο χρόνια έσκιζε τα μνημόνια με ένα άρθρο και ένα νόμο. Αντί για τα μνημόνια όμως, "έσκισε" τις συντάξεις και τα κοινωνικά δικαιώματα. Οργανώνουμε το καραβάνι της υγείας, προκειμένου να αναδείξουμε τις μεσαιωνικές συνθήκες εργασίας στο δημόσιο τομέα υγείας και να καταδείξουμε ότι θα διεκδικήσουμε με κάθε μέσο ένα καλύτερο αύριο στον τομέα της υγείας στη χώρα μας. Πεθαίνουν οι άνθρωποι αβοήθητοι και η κυβέρνηση... πέρα βρέχει».

Φωτογραφίες & βίντεο: Thestival.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ