Να κάνει η αστυνομία τα «στραβά μάτια» στο παρεμπόριο ζητούν οι μετανάστες - iefimerida.gr

Να κάνει η αστυνομία τα «στραβά μάτια» στο παρεμπόριο ζητούν οι μετανάστες

Θεσσαλονίκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την «άδικη καταστολή» που βιώνουν από την δημοτική αστυνομία έκαναν λόγο μετανάστες μικροπωλητές του παρεμπορίου, που πήγαν για να διαμαρτυρυθούν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Εκπρόσωπος των μεταναστών πήρε τον λόγο, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και ζήτησε από τη διοίκηση του δήμου... «να μας αφήσει να ζούμε από τη δουλειά μας. Να σταματήσει να μας κυνηγάει η αστυνομία».

Το ζήτημα σχολίασε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος τόνισε πως η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί, και πως δεν είναι δυνατόν η διοίκηση της πόλης να κάνει τα «στραβά μάτια» στο παρεμπόριο, και στην ελεύθερη διακίνηση των παράνομων προϊόντων.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, από την πλευρά του κάλεσε τους μετανάστες να απευθύνουν τα αιτήματά τους στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών, όπου και θα συζητηθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ