Είναι 5 ετών και συγκλονίζει: «Δεν θα ξαναφάω ποτέ κρέας, ποτέ ζώα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Είναι 5 ετών και συγκλονίζει: «Δεν θα ξαναφάω ποτέ κρέας, ποτέ ζώα» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ηλικία 5 ετών, η Ζάντα αποφάσισε ότι δεν θα ξαναφάει ποτέ στη ζωή της ζώα.


Αυτό συνέβη μετά από μια συζήτηση με τη μαμά της, όταν την ρώτησε τι σημαίνει «χορτοφάγος». Τότε η μικρή πήρε την απόφασή της. Αναστατώθηκε τόσο πολύ όταν έμαθε ότι το κρέας και το ψάρι προέρχονται από ζωντανά ζώα, που η Ζάντα εξηγεί στη μαμά της γιατί δεν θα ξαναφάει.
Στη διάρκεια της συζήτησης ανάμεσα στη Ζάντα και τη μαμά της, η οποία είναι τραβηγμένη από κινητό, η μητέρα ρωτάει γιατί δεν θα ξαναφάει κρέας. «Γιατί είναι ζώα και εγώ αγαπώ τα ζώα», απαντάει απλά η μικρή.
Για να βεβαιωθεί ότι η κόρη της είναι σίγουρη για την επιλογή της, η μητέρα επιμένει και ξαναρωτάει. «Και τι θα κάνουμε αν μας λείπει το κοτόπουλο και το κρέας που τρώγαμε;». Η Ζάρα απαντάει αμέσως ότι δεν θα της λείπουν.
«Και το ψάρι;» ξαναρωτάει η μητέρα. Ιδια απάντηση, αφού και το ψάρι που μπαίνει στο πιάτο ήταν ζωντανό προηγουμένως.
«Και γιατί λυπάσαι για τα ζώα;» την ρωτάει η μητέρα της. Η Ζάντα, έτοιμη να δακρύσει της εξηγεί ότι τα ζώα είναι καλά και ότι δεν είναι σωστό να τα μαγειρεύει κάποιος. «Νομίζω ότι δεν τους αρέσει να τα ψήνουν στο φούρνο», λέει το κοριτσάκι, πολύ συγκινημένο.
Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube και το έχουν δει χιλιάδες άνθρωποι από την 1η Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πέντε ετών κρέας ζώα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ