Η Olivia Palermo παρουσιάζει τα κοσμήματα KATRAMOPOULOS - iefimerida.gr

Η Olivia Palermo παρουσιάζει τα κοσμήματα KATRAMOPOULOS

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Olivia Palermo παρουσιάζει τα κοσμήματα KATRAMOPOULOS.


Τα κοσμήματα KATRAMOPOULOS επέλεξε να παρουσιάσει η Olivia Palermo, στο προσωπικό της blog. Η απόλυτη ιέρεια της μόδας θέλησε να μυήσει τους followers της που φτάνουν τα τέσσερα σχεδόν εκατομμύρια, στην μαγευτική τέχνη του κοσμήματος, παρουσιάζοντας ορισμένα σχέδια από συλλογή KATRAMOPOULOS, που πραγματικά ξεχωρίζουν.

Το γεγονός φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο και αρκετά από τα πιο ενημερωμένα ελληνικά fashion sites και blogs κάνουν αναφορές σήμερα σ’ αυτό. Δείτε τη σχετική είδηση στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Η εταιρεία KATRAMOPOULOS, μια από τις παλαιότερες στο χώρο του κοσμήματος, ιδρύθηκε στη Σμύρνη, στα 1873. Κάτω από την εμπνευσμένη καθοδήγηση του ιδρυτή της, η παράδοση διατηρείται αναλλοίωτη εδώ και τρεις γενιές. Υπηρετώντας τη μακρά ιστορία της και την παράδοση δύο αιώνων στην τέχνη του χειροποίητου κοσμήματος, η εταιρεία KATRAMOPOULOS δημιουργεί έως σήμερα κοσμήματα που ξεχωρίζουν για την μοναδική τεχνική τους αρτιότητα, την κομψότητα και την απόλυτη ποιότητα.

Δείτε περισσότερα στο: www.katramopoulos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ KATRAMOPOPOULOS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ