Βρέθηκε κομμάτι από ρούχο της 53χρονης αγνοούμενης -Το αναγνώρισαν συγγενείς της [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρέθηκε κομμάτι από ρούχο της 53χρονης αγνοούμενης -Το αναγνώρισαν συγγενείς της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα κομμάτι ρούχου, το οποίο ανήκει στην 53χρονη που αγνοείται από χθες τα ξημερώματα στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, εντόπισαν τα μέλη των ΕΚΑΜ.

Από το πρωί βρίσκονται και πάλι σε εξέλιξη εκτεταμένες έρευνες στη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό της 53χρονης γυναίκας που αγνοείται από χθες τα ξημερώματα στις 03:30, όταν λόγω της νεροποντής το αυτοκίνητό της άρχισε να παρασύρεται και το εγκατέλειψε.

Δύτες σαρώνουν τον Θερμαϊκό, άνδρες της ΕΜΑΚ έχουν μπει στον αγωγό, στο ρέμα και το ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή, ενώ ερευνάται όλη η γύρω περιοχή από το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της 53χρονης.

Λίγα λεπτά μετά τις 12 σήμερα το μεσημέρι εντοπίστηκε ένα κομμάτι υφάσματος σε απόσταση 700 μέτρων από το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της 53χρονης, εκεί όπου κατέληγε το ρέμα με τα νερά που είχαν μαζευτεί από τη βροχή.

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, άνδρες της αστυνομίας πήγαν το κομμάτι του υφάσματος στο σπίτι της 53χρονης, που βρίσκεται λίγα μέτρα παραπάνω, όπου και οι συγγενείς της αναγνώρισαν ότι πρόκειται για κομμάτι από δικό της ρούχο. Ωστόσο μία από τις κόρες της 53χρονης μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι πιστεύει ότι το κόμματι ρούχου που βρέθηκε δεν ανήκει στη μητέρα της. «Το είδα το κομμάτι όπως το είδε και η μεγαλύτερη αδερφή μου. Η μεγαλύτερη αδερφή μου δεν είπε ότι σίγουρα είναι της μητέρας μας το κομμάτι. Μπορεί να είναι της μητέρας μας το κομμάτι. Εγώ λέω ότι δεν είναι της μητέρας μου το κομμάτι γιατί ζούσα πιο πολύ στο σπίτι και ξέρω πιο πολύ τα ρούχα της μάνας μου. Δεν θεωρώ ότι είναι της μητέρας μου το κομμάτι. Πιστεύω δεν είναι της μητέρας μου το κομμάτι», είπε η κόρη της 53χρονης τονίζοντας ότι ο πατέρας της δεν είναι σε θέση να δει αν της ανήκει και εξηγώντας ότι όλη η οικογένεια είναι ράκος.

Βρέθηκε κομμάτι από ρούχο της 53χρονης αγνοούμενης -Το αναγνώρισαν συγγενείς της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η κόρη της 53χρονης αγνοούμενης

Βρέθηκε κομμάτι από ρούχο της 53χρονης αγνοούμενης -Το αναγνώρισαν συγγενείς της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Βρέθηκε κομμάτι από ρούχο της 53χρονης αγνοούμενης -Το αναγνώρισαν συγγενείς της [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: thestival.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλημμύρες ρέμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ