Πορεία διαμαρτυρίας εργαζομένων του Athens Ledra -Κατευθύνονται από τη Συγγρού στο Μαξίμου - iefimerida.gr

Πορεία διαμαρτυρίας εργαζομένων του Athens Ledra -Κατευθύνονται από τη Συγγρού στο Μαξίμου

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πορεία διαμαρτυρίας από το ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού πραγματοποιούν πρώην εργαζόμενοι του Athens Ledra Hotel με κατεύθυνση το Μέγαρο Μαξίμου.

Εκει όπου θα ζητήσουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ώστε να αναδείξουν τα προβλήματά τους.
Οι εργαζόμενοι βρίσκονται εδώ και πέντε μήνες απλήρωτοι και όπως υποστηρίζουν βρίσκονται αντιμέτωποι καθημερινά, με προβλήματα που οφείλονται στην μη καταβολή των δεδουλευμένων, χωρίς να μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους.

«Είμαστε σε κινητοποιήσεις τρεις μήνες, σε υπουργεία, εργοδοτικούς φορείς, εργοδοσία και διεκδικούμε διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των κατακτημένων δικαιωμάτων μας, άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, μέτρα προστασίας για την επιβίωση των οικογενειών μας, την κάλυψη όλων των εργαζομένων για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθώς και τη διασφάλιση όλων των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων» αναφέρουν οι εργαζόμενοι και, όπως υποστηρίζουν, θα συνεχίσουν τον αγώνα τους έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Athens Ledra Hotel ΠΟΡΕΙΑ Μαξίμου εργαζόμενοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ