Τόσκας: Δεν αποδοκίμασαν εμάς αλλά τον δήμαρχο Καλαμάτας που δεν εμφανίστηκε - iefimerida.gr

Τόσκας: Δεν αποδοκίμασαν εμάς αλλά τον δήμαρχο Καλαμάτας που δεν εμφανίστηκε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να διαψεύσει τα όσα έδειξαν τα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητα επιχείρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Μετά τις διαμαρτυρίες που δέχθηκε κυβερνητικό κλιμάκιο στην Καλαμάτα, στο οποίο μετείχε και ο ίδιος, ο κ.Τόσκας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ διέψευσε ότι αποδοκιμάστηκαν οι ίδιοι, υποστηρίζοντας ότι οι κάτοικοι ήταν δυσαρεστημένοι με τον δήμαρχο της πόλης ο οποίος απέφυγε να εμφανισθεί και να παραστεί στις επαφές του κυβερνητικού κλιμακίου με τους πληγέντες.

Την ίδια ώρα, ο κ.Τόσκας, εξήγγειλε ότι θα ληφθούν άμεσα μέτρα για την αποκατάσταση των πληγέντων από τη θεομηνία και με εντολή του, οι ανά την επικράτεια πληγείσες περιοχές από τις πλημμύρες τέθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Σημειώνεται ότι ο κ.Τόσκας επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές στη Μεσσηνία και
και συμμετείχε σε σύσκεψη για τη αντιμετώπιση των προβλημάτων μαζί με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη, τον υφυπουργό Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση και τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Τόσκας Καλαμάτα θεομηνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ