Ο Δημήτρης Λιγνάδης ανεβάζει «Ρωμαίο και Ιουλιέτα» -Μαζί του ο Στάθης Ψάλτης ως παραμάνα - iefimerida.gr

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ανεβάζει «Ρωμαίο και Ιουλιέτα» -Μαζί του ο Στάθης Ψάλτης ως παραμάνα

Φωτογραφία: facebook Dimitris Lignadis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη που έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη ιστορία αγάπης, αυτή του «Ρωμαίου και της Ιουλιέτας».

Το στοίχημα του Δημήτρη Λιγνάδη είναι διπλό. Να μεταφέρει μέσα από τα μάτια δύο νέων παιδιών την ωραιότερη ιστορία αγάπης που έχει γραφτεί ποτέ και να μας αποκαλύψει μέσα από τις ερμηνείες τους, την αντιπαραβολή των δύο κόσμων. Της αγνότητας και της δύναμης του εφηβικού έρωτα από τη μία, τον υποκριτικό καθωσπρεπισμό και τον φθόνο των ενηλίκων από την άλλη.

Η φιλόδοξη παραγωγή προγραμματίζεται για τα μέσα Οκτωβρίου στο Πάνθεον της Πειραιώς.

Ένας 20μελής θίασος επί σκηνής, με μεγάλη έκπληξη τη συμμετοχή του Στάθη Ψάλτη, στο ρόλο της παραμάνας της Ιουλιέτας.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα τους παίξουν έφηβοι, οι οποίοι βρίσκονται στην ίδια σχεδόν ηλικία στην οποία ήταν και οι πραγματικοί ήρωες του έργου. Ρωμαίος θα είναι ο 16χρονος Γιάννης Τσουμαράκης, και Ιουλιέτα η 15χρονη Δανάη Βασιλοπούλου.

Ο Δημήτρης Πιατάς θα ενσαρκώσει τον πατέρα Λαυρέντιο, μητέρα της Ιουλιέτας θα είναι η Ελισάβετ Μουτάφη, ενώ στην παράσταση συμμετέχουν ο Ρένος Ρώτας, Θάνος Τοκάκης, Γιωργή Τσουρή, Νικόλας Στραβοπόδης, Σταύρος Βώλκος και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Η μετάφραση είναι του Διονύση Καψάλη, τα σκηνικά και τα κοστούμια έχει αναλάβει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης και τη μουσική ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ