Φιλέτο τουρλού, σε αργή βράση - iefimerida.gr

Φιλέτο τουρλού, σε αργή βράση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λατρεύω τα φαγητά που γίνονται με απλές συνταγές, 5 υλικά όλα κι όλα και πολλά είναι!

Υπάρχει και καλύτερο: να βάζεις όλα τα υλικά μαζί και να περιμένεις το φαγητό σου έτοιμο!

Η απλότητα κάνει καλό στο στομάχι αλλά και στον χρόνο που δαπανούμε για να ετοιμάζουμε τα πιάτα μας. Προτείνω ένα κοκκινιστό με 5 υλικά: μοσχάρι εκλεκτό, πιπεριές, κρεμμύδι, σάλτσα και μπαχαρικά. One pot.

Υλικά

  • 1/2 κιλό μοσχάρι φιλέτο η black angus
  • 1-2 πιπεριές πράσινες και κόκκινες
  • 1 κρεμμύδι
  • 3 κουταλιές σάλτσα ντομάτα
  • Μπαχαρικά: 1 κουταλιά γλυκού τσίλι σε σκόνη, 1 κουταλιά κίμινο, 1 κουταλιά πάπρικα, 1 κουταλιά ρίγανη, 1 κουταλιά σκόρδο σε σκόνη
  • Αλάτι και πιπέρι
Φιλέτο τουρλού, σε αργή βράση | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολάκι ανακατεύετε όλα τα μπαχαρικά μαζί
  • Κόβετε σε λωρίδες το κρέας, τις πιπεριές και το κρεμμύδι
  • Σε μια βαριά κατσαρόλα βάζετε όλα τα υλικά μαζί, και τη σάλτσα
  • Το αφήνετε να βράσει για 6 έως 8 ώρες σε χαμηλή φωτιά
Φιλέτο τουρλού, σε αργή βράση | iefimerida.gr 1
  • Το βάζετε στη φωτιά και το ξεχνάτε. Προσοχή στη φωτιά, να είναι πραγματικά χαμηλή. Αν θέλετε λίγα υγρά, προσθέστε λίγο ελαιόλαδο και 1/2 ποτήρι νερό.
  • Μπορείτε να αντικαταστήσετε το φιλέτο μοσχάρι από κοτόπουλο ή χοιρινό ή ακόμη και στήθος γαλοπούλα. Το concept μένει το ίδιο, το ίδιο και ο χρόνος.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή φιλέτο πιπεριές αργή βράση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ