Αθώος ο Χατζηγιάννης για τη φοροδιαφυγή, του επιστρέφονται τα 800.000 ευρώ - iefimerida.gr

Αθώος ο Χατζηγιάννης για τη φοροδιαφυγή, του επιστρέφονται τα 800.000 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαίωσε πλήρως τον τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη για την υπόθεση του ελέγχου των οικονομικών του χρήσεων από το 2009 έως και το 2011, που κατόπιν εντολής του γενικού γραμματέα Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών διενεργήθηκε από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα FREDDO, σύμφωνα με την απόφαση, όχι μόνο ακυρώνονται όλα τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στον καλλιτέχνη, αλλά υποχρεώνεται η εφορία μέσα σε εύλογο χρόνο να του επιστρέψει μέχρι και το τελευταίο ευρώ, από το ποσό των δόσεων που εκείνος είχε υποχρεωθεί να καταβάλλει κάθε μήνα στο πλαίσιο της ρύθμισης, που φτάνουν τις 800.000 ευρώ.

«Η απόφαση αποτελεί γροθιά στους φορολογικούς ελέγχους και τον τρόπο δυστυχώς που γίνονται, ενώ για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που έχει βληθεί όσο ελάχιστοι τόσο ηθικά όσο και οικονομικά εδώ και μια τριετία, είναι πλήρης δικαίωση, γιατί πάλεψε με ήθος και αξιοπρέπεια ώστε να αποδείξει την αθωότητά του» είπε στην εφημερίδα η δικηγόρος του Ευαγγελία Μάντζου.

Η υπόθεση, για την οποία ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε παραπεμφθεί σε δίκη, αφορά σε ποσό 5 εκατ. ευρώ που εμφανίζεται να έστειλε στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χατζηγιαννης αθώος πρόστιμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ