Πελοπόννησος: Προβλήματα στην κυκλοφορία λόγω της κακοκαιρίας -Ποιοι δρόμοι έκλεισαν - iefimerida.gr

Πελοπόννησος: Προβλήματα στην κυκλοφορία λόγω της κακοκαιρίας -Ποιοι δρόμοι έκλεισαν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει διακοπεί ή διεξάγεται με δυσχέρεια.

Πιο συγκεκριμένα:

Από την κακοκαιρία υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στο 232 χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών - Τριπόλεως - Καλαμάτας στο ύψος της Θουρίας και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, λόγω μεγάλης συσσώρευσης υδάτων.

Στην εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας, στο 78ο χιλιόμετρο στο ύψος του ΤΕΙ Πελοποννήσου στο Ασπρόχωμα Καλαμάτας, η κυκλοφορία διεξάγεται με μεγάλη δυσχέρεια λόγω συσσώρευσης υδάτων.

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό Καλαμάτας – Αρεόπολης, από τη Στούπα έως τον 'Αγιο Νικόλαο, λόγω κατολισθήσεων.

Στην Καλαμάτα, τους Γαργαλιάνους, τα Φιλιατρά, τη Χώρα, την Στούπα, τη Θουρία, την Εύα, το Πήδημα, το Κεφαλόβρυσο, το Βασιλικό και το Ψάρι, υπάρχουν πολλά πλημμυρισμένα σπίτια και ζημιές σε αυτοκίνητα που έχουν παρασυρθεί από τα νερά, ενώ στη Στούπα της Μάνης, ενώ αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί μέσα στη θάλασσα.

Προβλήματα από την κακοκαιρία έχουν σημειωθεί και στη Λακωνία με το σοβαρότερο να εστιάζεται στην εθνική οδό Σπάρτης-Γυθείου όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το 24 μέχρι το 26 χιλιόμετρο λόγω συσσώρευσης υδάτων και η κυκλοφορία για Γύθειο γίνεται μέσω Σκάλας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυκλοφορία Πελοπόννησος κακοκαιρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ