Η Τέιλορ Σουίφτ χώρισε τον νέο «Τζέιμς Μποντ» -Μετά από 3 μήνες σχέσης - iefimerida.gr

Η Τέιλορ Σουίφτ χώρισε τον νέο «Τζέιμς Μποντ» -Μετά από 3 μήνες σχέσης

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να φαινόντουσαν πολύ ερωτευμένοι με την μία κοινή εμφάνιση να διαδέχεται την άλλη, αλλά τελικά η σχέση τους δεν άντεξε στον χρόνο.

Η Τέιλορ Σουίφτ χώρισε τον νέο «Τζέιμς Μποντ» -Μετά από 3 μήνες σχέσης | iefimerida.gr 0

Η Τέιλορ Σουίφτ έδωσε τα παπούτσια στο χέρι στον νέο Τζέιμς Μποντ, Τομ Χίντλεστον, με τον οποίο έβγαινε τους τελευταίους τρεις μήνες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Τέιλορ Σουίφτ δεν ήθελε να εμφανίζεται συνεχώς δημόσια με τον διάσημο ηθοποιό, κάτι για το οποίο την πίεζε.

Η Τέιλορ Σουίφτ χώρισε τον νέο «Τζέιμς Μποντ» -Μετά από 3 μήνες σχέσης | iefimerida.gr 1

Ο Τομ θέλει η σχέση τους να γίνει γνωστή σε όλους. Της ζήτησε ακόμη να πάνε μαζί και στα βραβεία Έμμυ κάτι το οποίο η Τέιλορ δεν θέλει. Προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είπε πρόσωπο από το περιβάλλον τους στην Daily Mail.
Άλλες πηγές αναφέρουν πως λόγω του ότι θα είναι και ο νέος Τζέιμς Μποντ, η Τέιλορ κατάλαβε πως δεν είναι ερωτευμένος μαζί της για τους «σωστούς λόγους».

Η Τέιλορ Σουίφτ χώρισε τον νέο «Τζέιμς Μποντ» -Μετά από 3 μήνες σχέσης | iefimerida.gr 2

Πάντως, οι δυο τους φαινόντουσαν πολύ ερωτευμένοι με την Τέιλορ να έχει ήδη γνωρίσει την μητέρα του νέου Τζέιμς Μποντ και τον Τομ να περνάει μέρες στην ιδιωτική της βίλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ